Çok ciddiyim ama stres yapma. Allah'tan hayirlisini dile. Stres yaptıkça olmaz benden demesi oluruna bırak.
Hayirlisiyla insallah kuzum dün aksami kacirmadim iliski oldu fakat spermler akiyor vajinadan. Kalkmadim yataktan o yuzden 15 dk falanda bacaklarimi havada tuttum. Ama sabah cikiyor hareket ettikce akinti gibi bazi zamanlar az az geliyor. Sence icimde olanlar yeterli olur mu birde cikmasi normal mi
Normal tabi ki çıkması. Merak etme yeterli olur. Har şeyin hayırlısı de oluruna bırak. Gerçekten stresten çok onemli bir faktör. Sonuçta hormonlarimiz beyinden salgilaniyor. Düşünsene bazen çok sıkıntılı olduğun anlarda adet günlerin şaşmaz mi? Bunun sebebi de hormonlar iste. Sakin ol Allah'ın izniyle olacak her şey
insallah oyledir canim. Bende burda sorarak ogrendim ve o gunu kacirmadim. Iliskiye girdik esimle. Hayirlisiyla insallah. Adet gunumude unutunca sasirdim bakalim. Rabbim hayirlısiyla evlat sahibi olmami nasip etsin.Yumurta aki kivamini gördüğün an yumurtan catlamis oluyor cnm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
insallah oyledir canim. Bende burda sorarak ogrendim ve o gunu kacirmadim. Iliskiye girdik esimle. Hayirlisiyla insallah. Adet gunumude unutunca sasirdim bakalim. Rabbim hayirlısiyla evlat sahibi olmami nasip etsin.
Bnde kacirmadim bu ay bakalim sanirim hamileyim 2 gün geçti ve belirtilerimde var yrn kan testi yaptrcm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?