• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtlama dönemi.. Hamileler ve annelerden cok acil cevap bekliyorum

Çok ciddiyim ama stres yapma. Allah'tan hayirlisini dile. Stres yaptıkça olmaz benden demesi oluruna bırak.

Hayirlisiyla insallah kuzum dün aksami kacirmadim iliski oldu fakat spermler akiyor vajinadan. Kalkmadim yataktan o yuzden 15 dk falanda bacaklarimi havada tuttum. Ama sabah cikiyor hareket ettikce akinti gibi bazi zamanlar az az geliyor. Sence icimde olanlar yeterli olur mu birde cikmasi normal mi

Hayirlisiyla insallah kuzum dün aksami kacirmadim iliski oldu fakat spermler akiyor vajinadan. Kalkmadim yataktan o yuzden 15 dk falanda bacaklarimi havada tuttum. Ama sabah cikiyor hareket ettikce akinti gibi bazi zamanlar az az geliyor. Sence icimde olanlar yeterli olur mu birde cikmasi normal mi

Normal tabi ki çıkması. Merak etme yeterli olur. Har şeyin hayırlısı de oluruna bırak. Gerçekten stresten çok onemli bir faktör. Sonuçta hormonlarimiz beyinden salgilaniyor. Düşünsene bazen çok sıkıntılı olduğun anlarda adet günlerin şaşmaz mi? Bunun sebebi de hormonlar iste. Sakin ol Allah'ın izniyle olacak her şey

Normal tabi ki çıkması. Merak etme yeterli olur. Har şeyin hayırlısı de oluruna bırak. Gerçekten stresten çok onemli bir faktör. Sonuçta hormonlarimiz beyinden salgilaniyor. Düşünsene bazen çok sıkıntılı olduğun anlarda adet günlerin şaşmaz mi? Bunun sebebi de hormonlar iste. Sakin ol Allah'ın izniyle olacak her şey

Cok tesekkur ederim arkadasim icimi rahatlattin. Haklisin baya gecikiyor strestten adetler. Sakin olucam. Hayirlisiyla.. cok sagol canim.

Yumurta aki kivamini gördüğün an yumurtan catlamis oluyor cnm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yumurta aki kivamini gördüğün an yumurtan catlamis oluyor cnm

insallah oyledir canim. Bende burda sorarak ogrendim ve o gunu kacirmadim. Iliskiye girdik esimle. Hayirlisiyla insallah. Adet gunumude unutunca sasirdim bakalim. Rabbim hayirlısiyla evlat sahibi olmami nasip etsin.

insallah oyledir canim. Bende burda sorarak ogrendim ve o gunu kacirmadim. Iliskiye girdik esimle. Hayirlisiyla insallah. Adet gunumude unutunca sasirdim bakalim. Rabbim hayirlısiyla evlat sahibi olmami nasip etsin.

Bnde kacirmadim bu ay bakalim sanirim hamileyim 2 gün geçti ve belirtilerimde var yrn kan testi yaptrcm

Canlarim ben 5 haziranda adet oldum 2 güne bir ilişkiye giriyoruz son iki gündür akinti cogaldi ve sol kasigimda agri var gebeolabilir miyim ki bol bol kuru incir ve bal tarcin yiyorum

Arkadaşlar merhaba..bende birbuçuk yıldır vajınısmus hastasıyım allahıma bin şükür yendim..ama bebek istiyoruz hemde çok 25 günde ortalama adet görüyorum yumurtayı nasıl yakalayabilirim..bide ilişkiden sonra hep akıyo meni..yatsamda yatmasamda hamile arkadaşlar yardımcı olabilirler mi

bnde ovulasyon dönemındeyım gun asırı dıyorsunuz peki bu akıntı 1gun surup bıterse devam etmelımımyım buna 1.gun akıntım vardı bugun sabah oldu ne yapmalıyım

Bunu bende cok merak ediyorum,akinti olduktan sonra ertesi gunude akinti olmuyor nolcak devam etmek gerekiyormu.benimde yumurtlama donemi suan...insallah bende vajinismusu yenme donemindeyim insallah yenip bebis istiyorum :)

Back