Yumurtlama dönemi haķķında

Wanniya

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2023
701
290
23
Kızlar merhaba benim aklıma bir sey takıldı bilgisi olan yazarsa cok sevinirim tesekkurler simdiden
Simdi benim gecen ay reglim lekelenme daha fazla bir gun duzgun bir sekilde yogun geldi sonra lekelenme devam etti.
Normalde 5 gun falan suruyor 1 ve 2. Gun leke yogunlugunda 3.gun yogun oda afedersjnjz bir ped doldurcak sekilde sabah fark ettim sonra lekelenme. Genel yumurtlama donemini drlar hesaplayinca regl bitiminden 1 hafta sonra yani 14. Gun diyorlar . Regl erken bitince yumurtlama da erken mi oluyor ?. ( dongude sapma olmadigi halde ya da bir kac gunluk gecikmede )
Ornek verecek olursam regl 2 gun surdu diyelim ki . Bitiminden 1 hafta sonra mi baslamis oluyor.
Benim agrilarim 9. Gunden basladi bu gun daha yogun tek tarafli. 9. Gun yumurtlama akintisi geldi bir de.

Reglinin son gununden itibaren duzenli iliski oldu bu arada

Ya canım yumurtlama olduğu zaman nasıl anlıyorsun biraz bahseder misin

Ya canım yumurtlama olduğu zaman nasıl anlıyorsun biraz bahseder misin
Akintiya gore tahminde bulunuyorum sadece ve kasik agrilarima gore tabiki lh testleri daha dogru olan ama takarim kafama diye duzenli iliski deniyorum ben

Reglin bittiği gün değil de başladığı günden itibaren 14.gün oluyor. Kaç gün sürdüğünün bir önemi yok. Ama emin olamıyorsan ovülasyon testi kullanabilirsin. Her zaman 14. ya da 16. günde olmayabiliyor

Reglin son gununden beri her gun degerlendiriyorum 11. Gunde degerlendirdim ve 2 gunde bi devam edecegim simdi.13. 15. 17 olarak
Regle yakin birakacagim . Ovulasyon testi strese sokar diye inanin kullanmak istemiyorum evdeki testleri bile yok ettim . Yine arastiriyorum ama kafama takmiyorum

Benim tahminime göre bugün ovülasyon dönemindeyim kasık ağrısı var fakat sağ göğsümde damar şeklinde göğüs ucuna giden bir acı var ağrı değilde acı.. Bunu yaşayan var mı kızlar

Ben de regl bittiği gün ilişkiye başladım. 3–2-3-2. Günlerde devam ettim bekliyorum size bi şey sormak istiyorum. Normalde akıntım hep olurdu benim yumurtlama dönemini bilirdim o yüzden bu ay akıntım hiç olmadı sadece su gibi bi iki damla geldi. Beyaz kıvamlı bi yumurtlama akıntısı gelmedi bu normal midir

Hic bilgim yok bu konuda maalesef

Bende de p akıntı oluyor yumurtlama döneminde ovuşasyon testi yaptığımda çift çizgi görmüştüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…