Merhabalar kızlar , ben 2 yıllık evliyim ve bebek düşünmeye başladığımızdan beri yani 8 aydır falan korunmasız ilişkiye başladığım dan beri yumurtlama dönemlerimde ara kanamam oluyor ilk olduğunda çok korktum doktora gittim bir şey olmadığını söyledi enfeksiyon olabilir dedi fitil verdi kullanmadım. Bu 8 aydır deniyoruz hamile kalamadım ve ara kanamam oluyor ağrı oluyor ar kasıkta karında bu kanama ile birlikte de . Aynı sorunu yaşayan var mı adet bittikten 12 - 14 gün sonraları ara kanamam oluyor bu sorunu yaşayıpta gebe kalamayan var mı benim gibi bu gebeliğe engel bir şey mi nedir anlamadım yardımmmm lütfen bilgisi olanlar yazabilir mi ????
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yumurtlama dönemi ara kanama yaşayan var mı? Bu gebeliğe engel mi
- Konu Sahibi cute-22
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 12 Temmuz 2022
- 24.838
- 3
- 89.113
- 528
Bu yumurtlama kanaması mı oluyor ? Bekarken ve korunuyorken yoktu bu ben de amaYumurtlama kanamasından farklı bi şeyden mi bahsediyorsunuz
Ne zaman korunmayı bıraktık bebek düşündük ondan sonra olmaya başladı sankiYumurtlama kanamasından farklı bi şeyden mi bahsediyorsunuz
- 12 Mayıs 2021
- 514
- 367
- 53
Merhaba, bende onceden ayni sorunu yasiyordum. Benimkinin sebebi polipti. Ara kanama yapiyor. Belki sizin de olabilir,baktirmis miydiniz?Ne zaman korunmayı bıraktık bebek düşündük ondan sonra olmaya başladı sanki
Yan etkilerini okudum ondan bir de ben de kaşıntı vs yoktu acaba işe yarar mı enfeksiyon yoktur belki dedim ay ben de bilmiyorum , daha önce hiç kullanmadım tedirgin oldum o yüzdenfitili neden kullanmadınız ki
- 12 Mayıs 2021
- 514
- 367
- 53
Merhaba, bende onceden ayni sorunu yasiyordum. Benimkinin sebebi polipti. Ara kanama yapiyor. Belki sizin de olabilir,baktirmis miydiniz?
Kadın doğum doktoruna gittim alttan ultrasonla baktı bir şey olmadığını söyledi , polip nasıl bir şeyMerhaba, bende onceden ayni sorunu yasiyordum. Benimkinin sebebi polipti. Ara kanama yapiyor. Belki sizin de olabilir,baktirmis miydiniz?
- 12 Temmuz 2022
- 24.838
- 3
- 89.113
- 528
Yani yumurtlama belirtileri arasında var bazıları kanama da görüyormuş hafif ama bilemiyorum tabiiNe zaman korunmayı bıraktık bebek düşündük ondan sonra olmaya başladı sanki
Eger bir sey olmadigini soylediyse yoktur. Polipleri alttan muayene ile tespit ediyorlar. Yumurtlama donemlerimde ara kanamalar ile baslamisti benim, sonra sanirim sayisi arttikca daha da siddetlendi adet kanamasinin artmasi, iliski sirasinda kanama vs gibi. Internette yumurtlama belirtisi olarak zaman zaman kanama olabilecegi yaziyor belki sizinki de sadece yumurtlama ile alakalidirKadın doğum doktoruna gittim alttan ultrasonla baktı bir şey olmadığını söyledi , polip nasıl bir şey
Eger bir sey olmadigini soylediyse yoktur. Polipleri alttan muayene ile tespit ediyorlar. Yumurtlama donemlerimde ara kanamalar ile baslamisti benim, sonra sanirim sayisi arttikca daha da siddetlendi adet kanamasinin artmasi, iliski sirasinda kanama vs gibi. Internette yumurtlama belirtisi olarak zaman zaman kanama olabilecegi yaziyor belki sizinki de sadece yumurtlama ile alakalidir
Cok cok gecmis olsunBenimki de yumurtlama dönemi ilişki sonrası kanama oluyor tekrardan bir doktora gidip görüneyim enfeksiyon olabilir demişti daha önce gittiğimde bir şey çıkmamıştı . Bir de ben de prolaktin ve tsh yüksekliği var
Teşekkür ederim sağ olun herkese teşekkür ediyorum, Rabbim hepimizin sıkıntısı varsa gidersinCok cok gecmis olsun
Anladım ben de gittim doktora ama bir şey olmadığını söyledi ilişki sonrası yaşıyorum yumurtlama döneminde smear istedi yapamadımMerhaba bende aynı sorunu yaşadım evlendikten sonra sadece yumurtlama haftamda olan kanamam vardı. Doktora gittiğimde 6 cm hemorajik kist yani kanamalı kistim olduğunu öğrendim. 1 ay doğum kontrol hapı kullandım 2.aya tamamen geçmişti
Aynı şeyi yaşadım yaşamaya devam ediyorum. Korunmayı bıraktık ilk denemede hamile kaldım şu an 15 aylık bi oğlum var. Zaten yumurtlama kanaması adet kanamasından farklı bunu anlıyorsun daha pembemsi. Bu engel bir durum değil. Tam aksine yumurtlama dönemini biliyorsun bu bir artı bu dönemleri iyi değerkendir.Merhabalar kızlar , ben 2 yıllık evliyim ve bebek düşünmeye başladığımızdan beri yani 8 aydır falan korunmasız ilişkiye başladığım dan beri yumurtlama dönemlerimde ara kanamam oluyor ilk olduğunda çok korktum doktora gittim bir şey olmadığını söyledi enfeksiyon olabilir dedi fitil verdi kullanmadım. Bu 8 aydır deniyoruz hamile kalamadım ve ara kanamam oluyor ağrı oluyor ar kasıkta karında bu kanama ile birlikte de . Aynı sorunu yaşayan var mı adet bittikten 12 - 14 gün sonraları ara kanamam oluyor bu sorunu yaşayıpta gebe kalamayan var mı benim gibi bu gebeliğe engel bir şey mi nedir anlamadım yardımmmm lütfen bilgisi olanlar yazabilir mi ????