Yumurtlama Dönemi Ağrı Olur mu

Aycoregi1

👨‍👩‍👦‍👦⭐
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
6 Mart 2018
3.679
5.309
Merhaba uzun süre doğum kontrol hapı kullandım o yüzden yumurtlama döneminde neler yaşıyordum inanın unuttum, ilacı Mayıs'ta bıraktım, ilactan sonraki 2. Regl i 8 Haziran'da oldum bugun 12. Günü , sabahtan beri alt karında şişlik, hassasiyet ve ağrı var, acaba usuttum mü yoksa yumurtlama dönemi mi? Ovulasyon testi aldım ama henüz gelmedi. Cevap verirseniz sevinirim teşekkürler şimdiden

Adetlerin düzenli ise yumurtlama günün geliyor cnm 14. Gün şişkinlik akıntı yumurtlarda ağrı oluyor ben hissediyorum
İlaç kullanırken ilaç biter 3. Günü olurdum, ilaçtan sonra da 26. Günde oldum . Teşekkür ederim inşallah öyledir

Evet muhtemelen yumurtlama günü bizim gibi döngüsü kısa olanlar on dört günü bulmuyor. Ben de 11 ya da 12. Gün en geç yumurtlama yakalıyorum.
Sadece ağrı ve akıntı kişiden kişiye göre azıcık değişiyor. Kimisinde akıntı yumurtlama günü geliyor ama ben testle takip edince akıntının yumurtlama gününden bir gün önce geldiğini gördüm. Akıntıdan bir gün sonra test pik oluyor. Kiminde pik süresi iki üç günü buluyor ama benim hemen ertesi gün siliniyor çatlıyor yani. İşte o alt taraftaki ağrıyı da test silinince yaşıyorum. Hatta bazen tek tarafta yoğunlaşır o ağrı oradan hangi taraftan yumurtladığını bile anlayabiliyorsun

Aa evet aynı dediğiniz gibi, dün ve önceki gün yumurta akı kıvamında akıntı vardı bugün sabah ağrı başladı. Çok güzel açıklamış oldun, çok teşekkür ederim

Aa evet aynı dediğiniz gibi, dün ve önceki gün yumurta akı kıvamında akıntı vardı bugün sabah ağrı başladı. Çok güzel açıklamış oldun, çok teşekkür ederim

Rica ederim uğurlu bir yumurtlama olsun inşallah

Ben gıdaklayacak kadar ağrı çekerim yumurtlarken. Reglken filan ağrım olmaz.
Benim de regl ağrım fazla olmaz, geçen ay hapsız regl oldum onda da ağrım olmuştu sanırım o da yumurtlama zamanıydı ve mide bulantısı oluyor bende, kuyruk sokumu ve bel ağrısı. Regl olsam bu kadar ağrım sızım olmaz yumurtlama dönemi ne garip bir şeymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…