- 18 Mart 2023
- 2.173
- 1.350
- 25
Gece namaza kalktım 4:30 da o zaman bir gittim sabah 8:30 gibi gittim bide şimdi işte bencede etkiler.ben bunu tecrübe etmiştim ya ilk idrar olmaması gerçekten etkiliyor testi senin bi de 3. İdrarınmış
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gece namaza kalktım 4:30 da o zaman bir gittim sabah 8:30 gibi gittim bide şimdi işte bencede etkiler.ben bunu tecrübe etmiştim ya ilk idrar olmaması gerçekten etkiliyor testi senin bi de 3. İdrarınmış
Çünkğ bu zamana kadar hiç gecikmedim ben bak erken olurum geç olmam.Yok yok stres yapma onları düşünme inşallah gecikmenin sebebi bebiştir olumlu düşün olumlu olsun
Evet tam hormon birikeceği zaman idrara gitmişsin etkiler tabikiayy namaz kılman beni mutlu etti ya söylemeden geçemedim Allah kabul etsinGece namaza kalktım 4:30 da o zaman bir gittim sabah 8:30 gibi gittim bide şimdi işte bencede etkiler.
Ayy o zaman gerçekten senin en en en büyük belirtin adet gecikmesi bide ilk idrarla dene bakalım inşaallah olacakÇünkğ bu zamana kadar hiç gecikmedim ben bak erken olurum geç olmam.
İlk hamileleğimde bebek beklemiyordum ya korunuyorduk güyya anneme dedim anne ben adet olmuyorum evlendim hormonlarım değişti felan dedim doktora gitcem felan ısrarla annem bile dediki şimdi beni konuşturma sen benim kızımsın erken olursun geç olmazsın hamilesin işte demişti ve akşamına doktora gittim şüphem yok dediğim halde test yaptılar bana 2043 tü bta hcg 27. Günde mi ne gitmiştim.
Allah razı olsunEvet tam hormon birikeceği zaman idrara gitmişsin etkiler tabikiayy namaz kılman beni mutlu etti ya söylemeden geçemedim Allah kabul etsin
İnşallah yaaAyy o zaman gerçekten senin en en en büyük belirtin adet gecikmesi bide ilk idrarla dene bakalım inşaallah olacak
Benimde göğsümde acı felan yok şişme vs. Hatta yumuşacık göğüslerim.Elif canım moral bozmayalım adet olana kadar hala umut var demektir bence belki geç döllenmedir hiç belirtin var mı beni üzen tek şey göğüslerim de hassasiyet şişme vs yok diyorum ki olmadı herhalde tek regl olacak gibi bel ağrısı ve kasık ağrısı var o kadar
Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun canım benim benimde adetime 2 gün var sanırım ben testleri fazla erken yaptım bi heves ve umutla çıkar diye düşündüm suan beklemedeyim şubatta kimyasal gebelik geçirmiştim onunla kıyaslayınca göğüslerimde acı olmaması biraz umudumu kırıyor ama her gebelik ayni olmaz diye düşünüyorum bakalım nasip kısmet artıkBenimde göğsümde acı felan yok şişme vs. Hatta yumuşacık göğüslerim.
Dün ara ara kasığım ağrıdı aha kesin oluyorum dedim bugünde ara ara karnım ağrıyor ama gelen birşey yok. Adet olacakmışım gibi hislerr
Hayırlısı ile bekleyelim.Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun canım benim benimde adetime 2 gün var sanırım ben testleri fazla erken yaptım bi heves ve umutla çıkar diye düşündüm suan beklemedeyim şubatta kimyasal gebelik geçirmiştim onunla kıyaslayınca göğüslerimde acı olmaması biraz umudumu kırıyor ama her gebelik ayni olmaz diye düşünüyorum bakalım nasip kısmet artık
Mervee,Ayy o zaman gerçekten senin en en en büyük belirtin adet gecikmesi bide ilk idrarla dene bakalım inşaallah olacak
Ayy zaman geçtikçe benimde ümidim artıyor inşallah olmassınpeki her adetten önce böyle ağrıların olur muydu yoksa farklı mı bu kezMervee,
Halaa adet olmadım. Ve ara ara kasığıma karnıma ağrı girip gidiyor en çokta kasığıma anlık giriyor ve gidiyor ama ama ümitlenmek istemiyorummm.
Bak bende ümitleniyorum yıllardır gecikmeyen şey ilk hamile olduğumda ve şimdi gecikiyor.Ayy zaman geçtikçe benimde ümidim artıyor inşallah olmassınpeki her adetten önce böyle ağrıların olur muydu yoksa farklı mı bu kez
Yaa hadi inşallah o zaman bu şekilde adet ağrısına benzer sancıların girdiğini bende duymuştum doktordanBak bende ümitleniyorum yıllardır gecikmeyen şey ilk hamile olduğumda ve şimdi gecikiyor.
Ben adet zamanı felan ağrı çeken biri değilim
Sadece olacağım 1 gün öncesi hani azda olsa karnım ağrır azcıkın gelir gider böyle sancılae girmez.
Ama bu çok farklı sancı kasığıma ara ara geliyor gidiyor.
Merve,Yaa hadi inşallah o zaman bu şekilde adet ağrısına benzer sancıların girdiğini bende duymuştum doktordan
MerhabaHakkımızda hayırlısı neyse o olsun canım benim benimde adetime 2 gün var sanırım ben testleri fazla erken yaptım bi heves ve umutla çıkar diye düşündüm suan beklemedeyim şubatta kimyasal gebelik geçirmiştim onunla kıyaslayınca göğüslerimde acı olmaması biraz umudumu kırıyor ama her gebelik ayni olmaz diye düşünüyorum bakalım nasip kısmet artık
Hakkında hayirlisi olsun canım benim vardır bunda da bir hayır üzülme ins bir an önce adetin sökülür yeni ay yeni umut demek bizim içinMerhaba
Ben test verdim bugün ama çıkmadı malesef 0.1.
Adet olmayı beklicem.
Benim daha inancım kalmadıHakkında hayirlisi olsun canım benim vardır bunda da bir hayır üzülme ins bir an önce adetin sökülür yeni ay yeni umut demek bizim için
Kıyamam sana seni o kadar iyi anlıyorum ki bu sabah bende ağladım test yaptım gene çizgiler aradım aradım durdum yaşlar gene aktı gözümden vardır bunda da bir hayır hiç ummadığımız bir anda gelsin bütün güzellikler mucizeler bizi bulsun tek kendim için değil benim gibi olan herkes için dua ediyorum rabbim en hayırlısını nasip etsinBenim daha inancım kalmadı
Sabahın köründe uyandım gizli gizli ağlıyorum.
Ağlattın beni.Kıyamam sana seni o kadar iyi anlıyorum ki bu sabah bende ağladım test yaptım gene çizgiler aradım aradım durdum yaşlar gene aktı gözümden vardır bunda da bir hayır hiç ummadığımız bir anda gelsin bütün güzellikler mucizeler bizi bulsun tek kendim için değil benim gibi olan herkes için dua ediyorum rabbim en hayırlısını nasip etsin