Gebeliğe Hazırlık Yumurtlama dan önce neler yapılması gerek

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

MaviSari

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2020
1.889
799
73
Kizlar arkadaşlar veya ablalarim adetim bugun bitti yumurtlama dan önce neler yapmak gerekir neler yemek veya neler içmek gerekir..

Onerebilceniz şeyler var mı. Şimdiden teşekkür ederim...

Balık, ceviz, hurma gibi şeyler tüket. Omega 3 yumurtanin kalitesine iyi gelir. Kendini sıcak tut, ayaklarını karnını vs.

Bayanlar benim adetim 5 gün gecikti yrn kan testi yaptırmak istiyorum sizce cikarmi hemen sonuç? Bu arada bel ağrısı kasık ağrısı var hafif mide bulantısı yüzüm sivilce bastı birde

Bayanlar benim adetim 5 gün gecikti yrn kan testi yaptırmak istiyorum sizce cikarmi hemen sonuç? Bu arada bel ağrısı kasık ağrısı var hafif mide bulantısı yüzüm sivilce bastı birde
Canım 5 gün gecikmen varsa idrar testide yapsan çıkar ki kan testi tabiki çıkar

Canım 5 gün gecikmen varsa idrar testide yapsan çıkar ki kan testi tabiki çıkar
Ya aslında onuda düşündüm ama ben onu bı diğer ayında yaptığımda hüsrana uğramıştim pozitif göstermişti ama hamile değildim şimdi korkuyorum yine aynı şey olur diye ama bu benim ilk gecikmem düzenli bir adetim var

Canım bazen yanıltma olabiliyor ama geneldede doğru çıktı benim için ben senin yetinde olsam bir kaç tane test alır yapardım :)

Yarın hem kan verip idrar testi yapicam ozaman garanti olsun bide şey bu sivilceler sizce bunami baglidir
Şöyle ki canım evet gebelşk belirtileri arasındadır fakat herkeste farklılık gösterir belirtiler birde aynı zamanda adet belirtileri ile çok benzer :) umarım bebişin seninledir

Şöyle ki canım evet gebelşk belirtileri arasındadır fakat herkeste farklılık gösterir belirtiler birde aynı zamanda adet belirtileri ile çok benzer :) umarım bebişin seninledir

Amin inşallah dua edin lütfen çok saolun Allah razı olsun Allah isteyen herkese nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…