Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet kalınır tabiArkadaşlar dün yumurtlama günüydü değerlendiremedik bugün çatlama günü teste göre bugün birliktelik olsa hamile kalınır mı
Ben tek günle, çatlama gününde değerlendirme ile hamile kalmıştım. Eğer olacağı varsa olursiz mutlaka bugün ve sonraki 2 günü degerlendirin
Ben tek günle, çatlama gününde değerlendirme ile hamile kalmıştım. Eğer olacağı varsa olursiz mutlaka bugün ve sonraki 2 günü degerlendirin
Asıl o gün kalınır. Çatlama derken aslında yumurtanın tüplerden salınması demektir o. Yani yumurtanın en hazır olduğu anArkadaşlar dün yumurtlama günüydü değerlendiremedik bugün çatlama günü teste göre bugün birliktelik olsa hamile kalınır mı
Asıl o gün kalınır. Çatlama derken aslında yumurtanın tüplerden salınması demektir o. Yani yumurtanın en hazır olduğu an
Havuç yiyebilirsin mesela bol bol değerlendirÖzellikle birşey yapmam gerekir mi peki
Havuç yiyebilirsin mesela bol bol değerlendirinşallah nasip olsun
![]()
Testi satan kız normalde yumurtlama günü, çatlama günü ve sonraki 2 günü degerlendiri diyor. Ben bir gebeligimde 1 günel değerlendirme ile hamile kaldım, diğerinde 2 gun değerlendirme ile, yani nasıl tabi olacaksa 1 kere ile de oluyorTama teşekkür ederim içim rahatladı teste dün netti a olmadı ama bugün öğlen test te siliklesir yani çatladı bugün yarın olsa olabilir dimi
Günde bir kere yapılmıyor mu testTama teşekkür ederim içim rahatladı teste dün netti a olmadı ama bugün öğlen test te siliklesir yani çatladı bugün yarın olsa olabilir dimi
Hergun aynı saatte 12 ve 5 arasında bir saatte bir saat önce sıvı almayacak sinŞimdi yükledim başlamış mi dahamı köyü olması gerekir
Günde bir kere yapiliyorŞimdi yükledim başlamış mi dahamı köyü olması gerekir
Bu markayı sevmedim için daha devam et canım pik olmamış ben de de yalancı pozitif gördüm için ben sevemedim den dolayı ama gördüm daha pik olmamjsŞimdi yükledim başlamış mi dahamı köyü olması gerekir
Ama bugünü de değerlendir adetin kaçıncı günü bugunŞimdi yükledim başlamış mi dahamı köyü olması gerekir
Normalde farklı oluyodu ama virüsten dolayı buna geçmişler malesef şansıma bnmdeBu markayı sevmedim için daha devam et canım pik olmamış ben de de yalancı pozitif gördüm için ben sevemedim den dolayı ama gördüm daha pik olmamjs
9. Günü adetle birlikteAma bugünü de değerlendir adetin kaçıncı günü bugun