• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Yumurtlama dan birgün sonra

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

MaviSari

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2020
1.889
799
73
Arkadaşlar dün yumurtlama günüydü değerlendiremedik bugün çatlama günü teste göre bugün birliktelik olsa hamile kalınır mı

Ben tek günle, çatlama gününde değerlendirme ile hamile kalmıştım. Eğer olacağı varsa olur ;) siz mutlaka bugün ve sonraki 2 günü degerlendirin

Ben tek günle, çatlama gününde değerlendirme ile hamile kalmıştım. Eğer olacağı varsa olur :KK66: siz mutlaka bugün ve sonraki 2 günü degerlendirin

Tama teşekkür ederim içim rahatladı teste dün netti a olmadı ama bugün öğlen test te siliklesir yani çatladı bugün yarın olsa olabilir dimi

Arkadaşlar dün yumurtlama günüydü değerlendiremedik bugün çatlama günü teste göre bugün birliktelik olsa hamile kalınır mı
Asıl o gün kalınır. Çatlama derken aslında yumurtanın tüplerden salınması demektir o. Yani yumurtanın en hazır olduğu an

Tama teşekkür ederim içim rahatladı teste dün netti a olmadı ama bugün öğlen test te siliklesir yani çatladı bugün yarın olsa olabilir dimi
Testi satan kız normalde yumurtlama günü, çatlama günü ve sonraki 2 günü degerlendiri diyor. Ben bir gebeligimde 1 günel değerlendirme ile hamile kaldım, diğerinde 2 gun değerlendirme ile, yani nasıl tabi olacaksa 1 kere ile de oluyor ;)

Şimdi yükledim başlamış mi dahamı köyü olması gerekir

Eklentiler

• 20200519_135856.jpg
    20200519_135856.jpg
    44,3 KB · Görüntüleme: 28
Back