• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtlama bugün ama iliski 2 gün önceydi hamile olma ihtimali

Sen10

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2019
154
91
48
35
Merhaba herkese günaydin bugün ovulasyon testine göre yumurtlama günüm carsamba günü birliktelik yaşadim 72 saat spermler canli kaliyomus ya e bugün de yumurtlama günüm test e göre carsamba gunku sperm ile bugunkü kodumun yumurtasi 😊 denk gelir mi hamile kalir miyim fikri olan var mi yada böyle bsy yasayan

Merhaba herkese günaydin bugün ovulasyon testine göre yumurtlama günüm carsamba günü birliktelik yaşadim 72 saat spermler canli kaliyomus ya e bugün de yumurtlama günüm test e göre carsamba gunku sperm ile bugunkü kodumun yumurtasi 😊 denk gelir mi hamile kalir miyim fikri olan var mi yada böyle bsy yasayan
Olabilir tabi ama siz yine de bu günü de değerlendirin sişikleşince yani çatlama oluncada değerlendirin ki garanti olsun :KK66:

Insallah canim degerlendirmeyi planliyorum ama ramazan oldu icin sikinti 😊 sahur vakti falan arada kaynar mi bilmiyorum 😊insallah olur olmasa bile belki gecenkiyle olur 5 yildir bekliyorum hayirlisi artik

Back