• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtlama bozukluğu

Mauvee

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2024
50
17
3
28
Kızlar selam. Bende pcosa bağlı yumurtlama bozukluğu var. Yumurtalarım gelişmiyor ve çatlamıyor. Femara kullanarak hamile kalmıştım ancak boş gebelik geçirdim kürtaj oldum. Bu ay hiç korunmadan denedik ancak regl oldum bugün. Bu ay doğal kürler denemek istiyorum prolaktini yükseltmeyecek yumurtlamayı sağlayacak bildiğiniz kürler var mı acaba

Bende de yumurtalar büyüyor ama çatlamayıp kistleşiyor, 2 ay çatlama iğnesi olmadan klomen ve femara denedi doktorum ikisinde de çatlama olmadı. Ben de benzer kürler, yumurta gelişimine ve çatlamasına destek olacak öneriler varsa çok sevinirim 😢

Bende de yumurtalar büyüyor ama çatlamayıp kistleşiyor, 2 ay çatlama iğnesi olmadan klomen ve femara denedi doktorum ikisinde de çatlama olmadı. Ben de benzer kürler, yumurta gelişimine ve çatlamasına destek olacak öneriler varsa çok sevinirim 😢
Kimse görmedi maalesef. Burda bununla ilgili yazılar okudum ama yorumlarında kötü etkileri olduğu da yazıyordu o yüzden güncel bir konu açmak istedim ama umarım bilen biri çıkar 🥲

Ben de aynı şeylerden muzdaribim kızlar hem pos var hem hamile kaldım kimyasal gebelik oldu hem sonrasında adet olamadım vs en son dedim kendimi doğal bir şeyler denemeliyim vücudumu biraz dinlemeliyim yememe içmeme dikkat ediyorum bol bol avokado ceviz zeytinyagı vs tüketiyorum gluten tüketmemeye çalışıyorum hareket ediyorum bol bol çünkü bunlar pcosun düşmanları ve ben de doğal şeyler denemek istedim bazı Yorumlarda zararlı olabileceği de yazıyor ama en fazla ne kaybedebilirim ki diye denemek istedim soğan kürüne başladım bal tarçın çörek otuna başladım bunları internetten araştırabilirsiniz folik aşıt içiyorum zaten gebelikten önce öneriyorlar değerlerinize baktırın eksik bir değeriniz vitamininiz varsa takviye alın biraz daha alternatif tıpa bakacak olursak ayaklarimi belimi sıcak tutmaya çalışıyorum özür dileyerek söylüyorum ilişkiden sonra kalkmiyorum yani özetle bütün tuşlara basıyorum bilmiyorum iyi mi yapıyorum ama mecburum Allah’ım herkesi aratmadan kolaylıkla güzellikle nasip etsin

Yani doğal şeyler denemenin çok da bir zararı olacağını düşünmüyorum yumurta çatlatma havuç incir kürü vesaire var onları falan bir araştır istersen çünkü bu yollarla da gebe kalan bir çok kadın var

Back
X