Gebeliğe Hazırlık Yumurtlama belirtisi mi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Whiteandblue

Kûn fe yekûn🙏
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2009
14.445
8.143
448
Merhaba arkadaslar. Yumurtlama donemi nasil bir akinti oluyor? Benim 2 gun once adetimin 11. Gununde bir islaklik hissettim wc de yumurta kivamli akinti vardi. Kasik agrim vardi ve istegim fazlaydi. Bugun yine peceteye yumurta aki kivamli akinti geldi kokusuz agrim yok. Bugun 13.gunum. Tahminimce erken yumurtluyorum. Sizcede oyle mi? Yumurtladim mi acaba?

Ben de aynı karmaşıklığı yaşıyorum. Yumurtlama günü hesaplaması yaptın mı

Sıvı şeffaf ve yapışkandır. parmağınızla dokunup çekerseniz uzama eğilimi vardır. Kasığınızda hassasiyet ve ağrı hissedebilirsiniz. İsteğiniz de artar. 13. gün gayet normal bir süredir, erken değil. Yumurtlama takibi yaptırabilirsiniz dktor kontrolünde. Bu şekilde yumurtladığınızda nasıl bir değişim olduğunu anlamış olursunuz vücudunuzda ve o ay şansınız artmış olur.

Bende hiç takip etmedim ve aynı şeyleri bende yaşıyorum sanırım yumurtladım. Bugün 14. günüm ama takminimce yumurtlama oldu. Beklemeye çekildim bakalım. Hakkımızda hayırlısı olsun. İnşallah çok bekletmez bebişlerimiz hemen gelir.

İnşallah canım yaaaa şu yumurtlama günümü kaçırırım diye diken üstündeyim resmen

Kızlar peki yumurtlama günü sonucta tam kesin değil diye o dönem hergün ilişki yaşamak daha mantıklı değil mi? Yoksa mesela 3gün yapmak sperm sayısını çok olumsuz mu etkiler?

Kızlar peki yumurtlama günü sonucta tam kesin değil diye o dönem hergün ilişki yaşamak daha mantıklı değil mi? Yoksa mesela 3gün yapmak sperm sayısını çok olumsuz mu etkiler?
Doktorlar gün aşırı öneriyor her gün ilişki sperm kalitesini düşürüyormuş.

Kızlar ovulasyon testiyle yakalayabilirsiniz gununuzu
Onu denedim ama bişe anlamadım. Hesaplamalarıma göre 25 şubat yaptığım teste göre teste göre 21 şubat akıntıya göre bakarsak 1 mart civarı. Şimdi hangisi benim asıl yumurtlama günüm anlayamadım

Anladım canım adetten sonra gunasiri yap canim kismetinde varsa olur

Ben yumurtaladığımı anladım sanırım.adet olacakmışım gibi kasıklarım ağırdı.ertesi gün dr ramdevum vardı ve alttan bakıp yunurtan çatlamış dediyani doğru tahmin etmişim.akıntı vs..değil bana göre belirtisi.aynı adet sancısı gibi oldu bende çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…