- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.143
- 448
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
Merhaba arkadaslar. Yumurtlama donemi nasil bir akinti oluyor? Benim 2 gun once adetimin 11. Gununde bir islaklik hissettim wc de yumurta kivamli akinti vardi. Kasik agrim vardi ve istegim fazlaydi. Bugun yine peceteye yumurta aki kivamli akinti geldi kokusuz agrim yok. Bugun 13.gunum. Tahminimce erken yumurtluyorum. Sizcede oyle mi? Yumurtladim mi acaba?
İnşallah canım yaaaa şu yumurtlama günümü kaçırırım diye diken üstündeyim resmenBende hiç takip etmedim ve aynı şeyleri bende yaşıyorum sanırım yumurtladım. Bugün 14. günüm ama takminimce yumurtlama oldu. Beklemeye çekildim bakalım. Hakkımızda hayırlısı olsun. İnşallah çok bekletmez bebişlerimiz hemen gelir.
Bu yuzden bebek planliyorsaniz gun asiri iliski diyor uzmanlar boylelikle ne zmn yumurtlarsan iceride hep canli sperm oluyor.İnşallah canım yaaaa şu yumurtlama günümü kaçırırım diye diken üstündeyim resmen
Öyle yapmaya çalışıyoruz ama Yani bi yerden sonra da sıkıcı oluyo :)Bu yuzden bebek planliyorsaniz gun asiri iliski diyor uzmanlar boylelikle ne zmn yumurtlarsan iceride hep canli sperm oluyor.
Benimde en korktugum sey aslinda iliskinin sadece bebek icin yapilmasi. Gorev oldugu znn istemiyorum.Öyle yapmaya çalışıyoruz ama Yani bi yerden sonra da sıkıcı oluyo :)
Aynen. Bakalım bi olumlu sonuçlar alalım da inşallah gerisini zamanlanunuturuz herhaldeBenimde en korktugum sey aslinda iliskinin sadece bebek icin yapilmasi. Gorev oldugu znn istemiyorum.
Kızlar peki yumurtlama günü sonucta tam kesin değil diye o dönem hergün ilişki yaşamak daha mantıklı değil mi? Yoksa mesela 3gün yapmak sperm sayısını çok olumsuz mu etkiler?Merhaba arkadaslar. Yumurtlama donemi nasil bir akinti oluyor? Benim 2 gun once adetimin 11. Gununde bir islaklik hissettim wc de yumurta kivamli akinti vardi. Kasik agrim vardi ve istegim fazlaydi. Bugun yine peceteye yumurta aki kivamli akinti geldi kokusuz agrim yok. Bugun 13.gunum. Tahminimce erken yumurtluyorum. Sizcede oyle mi? Yumurtladim mi acaba?
Doktorlar gün aşırı öneriyor her gün ilişki sperm kalitesini düşürüyormuş.Kızlar peki yumurtlama günü sonucta tam kesin değil diye o dönem hergün ilişki yaşamak daha mantıklı değil mi? Yoksa mesela 3gün yapmak sperm sayısını çok olumsuz mu etkiler?
Onu denedim ama bişe anlamadım. Hesaplamalarıma göre 25 şubat yaptığım teste göre teste göre 21 şubat akıntıya göre bakarsak 1 mart civarı. Şimdi hangisi benim asıl yumurtlama günüm anlayamadımKızlar ovulasyon testiyle yakalayabilirsiniz gununuzu
Anladım canım adetten sonra gunasiri yap canim kismetinde varsa olurOnu denedim ama bişe anlamadım. Hesaplamalarıma göre 25 şubat yaptığım teste göre teste göre 21 şubat akıntıya göre bakarsak 1 mart civarı. Şimdi hangisi benim asıl yumurtlama günüm anlayamadım
Ben de öyle yaptım pazartesi gidip kan testi yapcam bakalım olmuş mu pek umudum yok amaAnladım canım adetten sonra gunasiri yap canim kismetinde varsa olur
Ovulasyon testini bende bisey anlamadimBen de öyle yaptım pazartesi gidip kan testi yapcam bakalım olmuş mu pek umudum yok ama
Di mi ovulasuon testi pek bi aydınlatıcı değil gibiOvulasyon testini bende bisey anlamadim
En mantiklisi adetin biter bitmez gunasiri yapmakDi mi ovulasuon testi pek bi aydınlatıcı değil gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?