İllede belli bir günde yumurtlama olacak diye bir şey yok ki.Yani 14. günden sonra birkaç gün içinde olabilir.Bende her ay yumurtla dönemimi hissediyorum.Epey sancı yapıyor.Akıntıda değişiyor.
daha önce bende bu akıntının sebebini ve ne zaman geldiğini hiç fark etmemiştim...ama şimdi çocuk yapma kararı aldığımdan beri bilinçli olarak kendimi dinliyorum..ve akıntıyı bende fark ettim...sanırım yumurtanın çatlaması ile alakalı yumurta akı gibi çünkü..bizdeki yumurtanın yapısı bildiğin tavuk yumurtası gibi demekki :)))))))ben bu ay dikkat ettim ve o akıntıy anladım,
açık renkli,su kıvamında ,ıslaklık hissettiriyor ve arkadaşların dediği gibi iki parmak arasında uzuyan cinsten
ve bugün tam15.günüm muhtemel akıntı o olmalı dimi :)
daha önce bende bu akıntının sebebini ve ne zaman geldiğini hiç fark etmemiştim...ama şimdi çocuk yapma kararı aldığımdan beri bilinçli olarak kendimi dinliyorum..ve akıntıyı bende fark ettim...sanırım yumurtanın çatlaması ile alakalı yumurta akı gibi çünkü..bizdeki yumurtanın yapısı bildiğin tavuk yumurtası gibi demekki :)))))))
sarısı rahime doğru yuvarlanıp gidiyor napsın ablası işte oyalanıyor yumurtacık:roflol::roflol::roflol::roflol:
ay sarısı nerde acaba :1shok:
estağfurullah o senin salaklığın olamaz belkide biz anladığımızı sanıp gaz sancısı çekiyoruzdur olamazmı yani :)))
bşey sorucam ben o akıntıyı ogün farkettim ve tarife uyuyordu o gece bi birliktelik oldu ,
bikaç gün sonra bir baktım akıntının kıvamı değişmiş yani iki parmak arasında uzamıyordu yani benim yumurtam çatladı bitti
şu saatten sonra hamile kalamazmıyım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?