canım bu ay adet düzensizliği yaşayabilirsin hamile olma ihtimalin yoksa tabii ki şimdi.o şeffaf akıntı ben 6 aydır takip ediyorum her ay geliyor.takip etmeye devam et birkaç gün gecikmeli gelebilir.geç yumurtlayacak olabilirsin.kasık ağrısı her ay olmaz bildiğim kadarıyla kasık ağrısı olduğunda zengin yumurtlama olduğunu duymuştum.Arkadaşlar. Ben genelde 28 günde bir adet gören biriyim. Yumurtlama hesaplamasına göre benim dün yumurtlama günümdü. Ama hiç bir belirti olmadı. Bazen yumurta beyazı şeklinde akıntım olduğunu farkederdim ama bunun yumurtlama belirtisi olduğunu bilmiyordum. Bu ay dikkat ettim ama dün bende öyle bir belirti olmadı. Bu belirtilerin, kısacası akıntının her ay olması gerekiyor mu? Sizlerde her ay düzenli olarak olur mu? Bende olmayınca acaba bende yumurtlama olmadı mı diye düşünüyorum. Korktum açıkcası. Bilgisi olan varsa yazabilir mi arkadaşlar. Teşekkürler şimdiden..
Kızlarr....
Aynı soruyu ben de sorucam.Lütfen bilgisi olan varsa yardımcı olurmu?
Bu gün bazal sıcaklıgım 37.3 dü.Doktor kontrolune gittim.Yumurtam çatlamış sögledi.Dün de eşimle beraberliğim oldu.Şimdi kafamı kurcalayan soru bu:
Yumurta hüçre kaç saat canlı kala biliyor?Yani eger benim yumurtam dün çatlamışsa ne zamana kadar ilişkide olmam lazım onu mayalandırmak için????
estağfurullah o senin salaklığın olamaz belkide biz anladığımızı sanıp gaz sancısı çekiyoruzdur olamazmı yani :)))ben hiç anlamıyorum ya benim akıntım azda olsa değişik zamanlarda yada hergün biraz olabiliyor,
bu akıntının bi farkımı var normalde her kadında hergün belirli miktarlarda akıntı olmazmı bunu dr söylemişti bana .
ben çokmu salağım ben nie anlamıyorumki ???
arkadaşlar ben internette hesapladım ,benim yumurtlamam adetin bitiminden 1-2 gün sonra başlıyor yani şimdilerde yumurtluyorum galiba çünkü kasıklarımda çok hafif ağrı belli belirsiz bazı kasılmalar var..sanki adet olucakmışım gibi sizinde öyle oluyormu?
geçen ay bende senin gibi yanlış hesaplamıştım.adetin ortaları filan gibi sanıyordum..ama benim adetim 25 günde bir oluyor..dr.nevra diye bir sitede hesapladım ,adetin bitiminden 1-2 gün sonra yumurtlamam başlıyormuş..bende zaten yumurtlama belirtileri yaşıyorum...bu ay ona göre hareket edeceğiz.gazamız mübarek olsun.vatana millete hayırlı uğurlu olsun :))))canım adet dönemin nasıl? adetten 1-2 gün sonra başlıyorsa sanırım adetlerin 23 günde bir mi oluyor? ben de bu ay ovulasyon test siparişi verdim. adetlerim 28 gün ama 3 ay oldu tuturamadık gebeliği. ben de belki erken yumurtluyorumdur. kasıklarımda ağrı da oluyor adet bittikten 1-2 gün sonra. bakcaz bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?