- 15 Eylül 2018
- 926
- 659
- 53
- Konu Sahibi En sevdigim mavi
Kızlar yumurtlama gününde neler yaşadığınızı yada belirtilerinizi yazında hepimize bilgi olsun. Yorumlarınızı bekliyorum 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim tüm vücudum kurudur genital de dahil o yüzden uzun süreli akıntı oldu mu hemen anlıyorum ki yumurtam oluşuyor Artova pepapp diye bi program var ondan da yardım alıyorum tabiki program tam doğru diyemem ama ben en azından kendimi ne zaman dinlemem gerektiğini biliyorum . Normalde kuru olduğum için ovulasyon vs ya da akıntı rengi kıvamı bakmama gerek kalmıyor uzun süreli alıntı varsa kesin yumurtam vardır . Hamilelik isteyen herkese Allah bu mutluluğu nasip etsinKızlar yumurtlama gününde neler yaşadığınızı yada belirtilerinizi yazında hepimize bilgi olsun. Yorumlarınızı bekliyorum![]()
Aminn cnm inşallahBenim tüm vücudum kurudur genital de dahil o yüzden uzun süreli akıntı oldu mu hemen anlıyorum ki yumurtam oluşuyor Artova pepapp diye bi program var ondan da yardım alıyorum tabiki program tam doğru diyemem ama ben en azından kendimi ne zaman dinlemem gerektiğini biliyorum . Normalde kuru olduğum için ovulasyon vs ya da akıntı rengi kıvamı bakmama gerek kalmıyor uzun süreli alıntı varsa kesin yumurtam vardır . Hamilelik isteyen herkese Allah bu mutluluğu nasip etsin
Taze hamilelerdenim :) Allah olmayan isteyen herkese nasip etsinAminn cnm inşallahvar mı senin bebiş? yada düşünüyor musun
Ayy çok sevindim, Rabbim sağ salim kucağına almayıda nasip etsin inşallah.Taze hamilelerdenim :) Allah olmayan isteyen herkese nasip etsin
Canım merhaba Ben yumurtlama günlerimi beyaz akıntıdan ve yumurtam hangi taraftaysa o taraftaki sancıdan anlıyorum çatlayacağı zaman sancım oluyor hissediyorumKızlar yumurtlama gününde neler yaşadığınızı yada belirtilerinizi yazında hepimize bilgi olsun. Yorumlarınızı bekliyorum![]()
Cevabın için teşekkürler cnm, ovulasyon testi alamayanlar ve bilgi sahibi olamayanlar için bu konuyu açtım. Yardımcı olduğun için çok saolCanım merhaba Ben yumurtlama günlerimi beyaz akıntıdan ve yumurtam hangi taraftaysa o taraftaki sancıdan anlıyorum çatlayacağı zaman sancım oluyor hissediyorum
Rica ederimCevabın için teşekkürler cnm, ovulasyon testi alamayanlar ve bilgi sahibi olamayanlar için bu konuyu açtım. Yardımcı olduğun için çok saol![]()
İnşallah cnm bnm saglıklı sıhhatli bebişini kucağına alırsın inşallah. Bu güzel bilgin içinde ayrıca tekrar tşk.Rica ederimbu sancı olayımı doktora dedim de herkes aynı şekilde hissetmez dedi.yani hissedilemeyedebiliyomuş.Geçtiğimiz ay doktora gitmiştim yumurtam oluşmuş mu diye önce sağ tarafta yumurta oluştuğunu söyledi. Daha sonra yumurtlama günümde çatlamayı yine hissettiğim için o günü değerlendirdik hiç ovulasyon testi falan kullanmadım ve sonuç olumlu şu an
Tabi allah sağlıkla kavuşmamızı nasip ederse
isteyen herkese en güzel zamanda nasip olsun
Sağlıkla kucağınıza alın.. çatlamayı nasıl hissettiniz?Rica ederimbu sancı olayımı doktora dedim de herkes aynı şekilde hissetmez dedi.yani hissedilemeyedebiliyomuş.Geçtiğimiz ay doktora gitmiştim yumurtam oluşmuş mu diye önce sağ tarafta yumurta oluştuğunu söyledi. Daha sonra yumurtlama günümde çatlamayı yine hissettiğim için o günü değerlendirdik hiç ovulasyon testi falan kullanmadım ve sonuç olumlu şu an
Tabi allah sağlıkla kavuşmamızı nasip ederse
isteyen herkese en güzel zamanda nasip olsun
Teşekkür ederim allah isteyen herkese nasip etsin.Sağlıkla kucağınıza alın.. çatlamayı nasıl hissettiniz?
Anladım evet benimde öyle oluyor ama baya bi zamandır akıntım yok önceden baya çok olurdu bende ona anlam veremiyorumTeşekkür ederim allah isteyen herkese nasip etsin.
Benim çatlama olurken ymuurtanın olduğu taraf sancıyo hafif sızlıyo.Doktora gidicektim bi dönem gitmeden bi gün önce yumurtlama dönemimdi o gün çatladıpını bu şekşlde hissettim ertesi gün gittiğimde doktor bakmıştı çatlamış yumurtan çok yakın bi zamanda demişti. Daha sonra bu belirtiyi yaşadığımı söyledim bazı kişiler hissedebiliyor demişti.Hemen hemen her ay anlıyorum böyle
Ben yaşıyorum.yumurtlama döneminde aşırı mide bulantısı yaşayan oldu mu acaba ?
tşk ettim canım cevabınaBen yaşıyorum.
Kasık ağrısı,mide bulantısı ve akıntı olduğu zaman anlıyorum ki yumurtluyorum![]()
Her ikisinide cnmYa komik belki ama çatlama zamanı mı değerlendirmek gerekiyor yumurtlama zamanı mı??