Merhaba arkadaşlar ben pcos hastasıyım yumurtlama sorunu yaşıyorum takip etmeye çalışıyorum malum deli gibi bebiş istiyoruz... Geçen ayda bu yumurta akı kıvamında akıntım gelmişti ama eşinin spermleride olabilir denmişti.. zaten hamilede kalamadım bu ay iki gün önce sadece 1 defa yumurta akı kıvamında akıntımı fark ettim wc de ama bu defa eminim eşimin spermi falan değil zira yakınlaşmamız olmadı. Şimdi bu akıntı olunca yumurta çatlıyormu büyüyormu neyin habercisi oluyor tam olarak ? Kasıklarımda ağrı da var..Yardımcı olursanız sevinirim
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlık Yumurtlama akıntısı için yardım edermisiniz arkadaşlar
- Konu Sahibi Ruya Naz0
- Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 20 Şubat 2013
- 423
- 392
- 103
Umarım öyledir ilaç kullanmıyorum kokulu akıntı kaşıntı vs yok bu aynen yumurta akı gibiydi yoğunluğu falan ama yumurta çatladımı büyüdümü nedemek oluyor ki hemen akşamını değerlendirdik ama merakta ediyorum hep beklenti içinde olunca insan bide kendi kendime söz veriyorum araştırmıycam merak etmiycem diye yine en ufak bir farklılıkta dayanamıyorum
Yumurta çatlaması demek etrafındaki onu koruyan yapının çatlaması demek. O çatlayınca içindeki sıvı akıyor. Kimi az oluyor hissetmiyor kimi belirgin bi şekilde hissediyor. Yumurtlama ağrısı denen ağrının nedeni de bu sıvının karna yani rahim boşluğuna dolması. Yani kısacası o akıntıyı gördüğünde çok az bi zamanın var demektir. Ovülasyon testinde ki 24-48 saat değil yani. Görür görmez zaman kaybetmeden değerlendirmelisin.Merhaba arkadaşlar ben pcos hastasıyım yumurtlama sorunu yaşıyorum takip etmeye çalışıyorum malum deli gibi bebiş istiyoruz... Geçen ayda bu yumurta akı kıvamında akıntım gelmişti ama eşinin spermleride olabilir denmişti.. zaten hamilede kalamadım bu ay iki gün önce sadece 1 defa yumurta akı kıvamında akıntımı fark ettim wc de ama bu defa eminim eşimin spermi falan değil zira yakınlaşmamız olmadı. Şimdi bu akıntı olunca yumurta çatlıyormu büyüyormu neyin habercisi oluyor tam olarak ? Kasıklarımda ağrı da var..Yardımcı olursanız sevinirim
- 25 Aralık 2017
- 922
- 569
- 103
Canım ben kendimden örnek vereyim ben bu ay hatta bugün aşılama olacaktım.dün sabah iki kasığımda şiddetli ağrıdı akşam uzayan akım geldi dedim ben kesin yumurtam çatladı ovalasyon oldu dedim dan akşamı değerlendirdim.tabi bugün doktora gittim doktor dün ovülasyonun olmuş gerçekten dedi ve dünü değerlendirsiydin dedi.bende değerlendirdim dedim ve aşılamaya gerek kalmadı.hatta geç kaldık bu ay erken oldu çatlamam ve çatlama iğnesi bile vurunmamıştım.adetim biter bitmez doğurgan dönemdeymişim.bugün ve yarınıda değerlenidir dedi.yani bu ay olursa tamamen doğal olacak.yani sen bugünü yarını ve ertesi günlerdede günaşırı değerlendir ..
Oooooo yaşasın yumurtladım ozaman akıntının olduğu akşamı değerlendirmiştik inşallah olur 2-3 günde bir ilişkiyi düzenliyoruz sıra bu akşam.. Doktor senin gibi hastalar doğal yolla ancak yılda 1-2 yumurtlar demişti inşallah denk gelir yaaa..Benimde reglimin 11.günü geldi o akıntı benimde erken oldu sanırım gerçi olsunda erken geç farketmez
Canım test yaptın mı gebemisin :)Merhaba arkadaşlar ben pcos hastasıyım yumurtlama sorunu yaşıyorum takip etmeye çalışıyorum malum deli gibi bebiş istiyoruz... Geçen ayda bu yumurta akı kıvamında akıntım gelmişti ama eşinin spermleride olabilir denmişti.. zaten hamilede kalamadım bu ay iki gün önce sadece 1 defa yumurta akı kıvamında akıntımı fark ettim wc de ama bu defa eminim eşimin spermi falan değil zira yakınlaşmamız olmadı. Şimdi bu akıntı olunca yumurta çatlıyormu büyüyormu neyin habercisi oluyor tam olarak ? Kasıklarımda ağrı da var..Yardımcı olursanız sevinirim
Merakla bat bekliyorum canım daha reglime bir hafta varCanım test yaptın mı gebemisin :)
Akıntıların devam ediyor mu canım benim de 1 gün var akıntim çok yaaa geneliyim iltihap mi bilmiorm inşallah gebeyimdirMerakla bat bekliyorum canım daha reglime bir hafta var
İnşallah hamilesindir canım benim 1 defa oldu yumurta beyazı yada benim fark ettiğim bu sonra hafif normal rutin akıntım oldu şimdi kuru gibi pek bişey farketmedim akıntın eğer kokulu ve kaşıntı yaparsa iltihap oluyor benim bildiğim ayaklarını sıcak tutAkıntıların devam ediyor mu canım benim de 1 gün var akıntim çok yaaa geneliyim iltihap mi bilmiorm inşallah gebeyimdir
Benim iki hafta önce uzayan yapışkan bi akıntim oldu 2 gün devam etti tabi ben gün aşırı ilişkime devam etti hiç bırakmadım ve ilerleyen günlerde akıntim sulu kıvam almaya başladı hele bi ara günde 3 4 kez çamaşır degistiriyorum bugün de hafif sarıya dönük bi akıntim oldu krem gibi am a hiç koku yok öyle bi kaşıntı da yokİnşallah hamilesindir canım benim 1 defa oldu yumurta beyazı yada benim fark ettiğim bu sonra hafif normal rutin akıntım oldu şimdi kuru gibi pek bişey farketmedim akıntın eğer kokulu ve kaşıntı yaparsa iltihap oluyor benim bildiğim ayaklarını sıcak tut
Demekki gayet olması gereken gibi sürmüş akıntın canım inşallah tutunmuştur bebişinBenim iki hafta önce uzayan yapışkan bi akıntim oldu 2 gün devam etti tabi ben gün aşırı ilişkime devam etti hiç bırakmadım ve ilerleyen günlerde akıntim sulu kıvam almaya başladı hele bi ara günde 3 4 kez çamaşır degistiriyorum bugün de hafif sarıya dönük bi akıntim oldu krem gibi am a hiç koku yok öyle bi kaşıntı da yok
Ay canım inşallah bakalım 2 gün sonra yapcam test bakalım:)Demekki gayet olması gereken gibi sürmüş akıntın canım inşallah tutunmuştur bebişin
- 21 Nisan 2017
- 1.461
- 2.203
- 83
- 30
Kızlaaaar bu konu tam benlik olmuş dr yumurta takibi yapıyoruz femara kullandım yumurta akı kıvamını yakaladım dr söylediği günlerde dahşl ilişki oldu iki gündür kremsi beyaz kokusuz akıntım war süt gibi de denbilir ama krem gibi ilişki falan da olmadı yani sperm değil eminim yumurtlamam bitmiş anlamına mı geliyor banada bir akıl werin iki gündür araştırıyorum lütfenn
Ay canım inşallah bakalım 2 gün sonra yapcam test bakalım:) BanadA mutlaka haber ver canım belirtilerin neler
Banada mutlaka haber ver canım belirtilerin nelerAy canım inşallah bakalım 2 gün sonra yapcam test bakalım:)
Muhtemelen bitmiş sanırım ben öyle okumuştum yumurtlama bitince akıntı yoğunluktan daha akıcı hale gelirmiş bende yumurtlama sorunu olduğu için bu akıntıyı görmek bile mucize ibşallah hepimiz tutturmuşuzdurKızlaaaar bu konu tam benlik olmuş dr yumurta takibi yapıyoruz femara kullandım yumurta akı kıvamını yakaladım dr söylediği günlerde dahşl ilişki oldu iki gündür kremsi beyaz kokusuz akıntım war süt gibi de denbilir ama krem gibi ilişki falan da olmadı yani sperm değil eminim yumurtlamam bitmiş anlamına mı geliyor banada bir akıl werin iki gündür araştırıyorum lütfenn