Yumurtlama akıntısı dan sonra devam eden akıntı

Benim 8 ay önce düşüğüm oldu onda adet günümde sanki adet olucak gibi oluyordu ikide bir tuvalete gidip bakıyordum o znm öğrendim hamile olduğumu belki vardır umutsuz olma
Ben de öyle değilde tuvalete gitme durumum normal .. sadece göğüslerimde değişiklik oldu oda her ay olan gibi ucunda falan bı acıma yok yarın olmam lazım bekliyorum hayırlısı olsun dedim.. olunca yazarım sana yine de merak etme

Ben de öyle değilde tuvalete gitme durumum normal .. sadece göğüslerimde değişiklik oldu oda her ay olan gibi ucunda falan bı acıma yok yarın olmam lazım bekliyorum hayırlısı olsun dedim.. olunca yazarım sana yine de merak etme
Akıntı nasıl geliyor mu bnim kesildi ya 6 gün var daha bata

Merhaba banada oluyordu öyle ama sağlıklı olduğunu gösterirmiş onun belirtisiymiş yani sarı yada yeşil olsa enfeksiyon olurdu

Ne yaptiniz benim adetim 2 gün gecikti henüz test yapamadım sizde durum nedir
Bence yapın varsa çıkar benim de işte yarın yumurtlamadan 11. günü göğüslerim çok acıyor Bir de bir şey soracağım Ramazan ayında öğleye kadar yatıyoruz hareket olmadığı için akıntı gelmiyor ama hareket ettiğim zaman �ç çamaşırımı beyaz peçeteyi sildiğimde ise sümüksü bir akıntı görüyorum senin de öyle mi

Kizlar bugün adetimin son günüydu ve az önce pempemsi akıntı geldi iki defa neden acaba

Bence yapın varsa çıkar benim de işte yarın yumurtlamadan 11. günü göğüslerim çok acıyor Bir de bir şey soracağım Ramazan ayında öğleye kadar yatıyoruz hareket olmadığı için akıntı gelmiyor ama hareket ettiğim zaman �ç çamaşırımı beyaz peçeteyi sildiğimde ise sümüksü bir akıntı görüyorum senin de öyle mi
Hayır benim öyle değil ben sadece beyaz akıntı görüyorum uzayan akıntım sadece beş gün devam etti ama adette olamadım.. bugün almaya calisicam testi.. inşallah güzel haberlerle gelirim

Hayır benim öyle değil ben sadece beyaz akıntı görüyorum uzayan akıntım sadece beş gün devam etti ama adette olamadım.. bugün almaya calisicam testi.. inşallah güzel haberlerle gelirim
Ben az önce dayanamayıp yaptık erken gebelik testi adet günüm Çarşamba negatif gördüm akıntı da belirti değilmiş anladım bu ay çok umutluydum olmadı

Back
X