• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtlama Akıntısı Hakkında - Acil yardım

avokadolupijama

Kün Fe Yekün !
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2023
27
7
6
Kızlar merhaba, adet dönemi düzenli olan biriyimdir. Evlendikten sonra bu düzen 1-2 gün değişsede (28-31 arası) normal olarak kabul ederek akıntı hakkında birşeyler sormak istiyorum. 2-3 ay önce akışkan "şeffaf" uzayan akıntım 13-15. adet gününde gelirken son 2 aydır böyle bir akıntı olmuyor. Bunun yerine beyaz akıntı oluyor. Mesela bu ayda 14. günde "bembeyaz" seffaf değil ama cok fazla miktarda jöle gibi akıntı geldi.

Lütfen deneyimliler paylaşsın. cocuk istiyoruz. yasım 34. yumurtlamadım mı ? yoksa yumurtlamaya daha var mı ? bu normal mi ? bu işin sırrı ne ? yumurtlamadım mı yoksa ? kısacası yardımmmmmmm :anneadayı:

Kızlar merhaba, adet dönemi düzenli olan biriyimdir. Evlendikten sonra bu düzen 1-2 gün değişsede (28-31 arası) normal olarak kabul ederek akıntı hakkında birşeyler sormak istiyorum. 2-3 ay önce akışkan "şeffaf" uzayan akıntım 13-15. adet gününde gelirken son 2 aydır böyle bir akıntı olmuyor. Bunun yerine beyaz akıntı oluyor. Mesela bu ayda 14. günde "bembeyaz" seffaf değil ama cok fazla miktarda jöle gibi akıntı geldi.

Lütfen deneyimliler paylaşsın. cocuk istiyoruz. yasım 34. yumurtlamadım mı ? yoksa yumurtlamaya daha var mı ? bu normal mi ? bu işin sırrı ne ? yumurtlamadım mı yoksa ? kısacası yardımmmmmmm :anneadayı:
Merhaba,
kendinize internetten ya da ezcaneden ovulasyon testi sipariş alın. Sonra adet bitince çift çizgiyi görünceye dek test yapın, o zaman yumurtama gününüzü daha kolay bulursunuz.

Merhaba,
kendinize internetten ya da ezcaneden ovulasyon testi sipariş alın. Sonra adet bitince çift çizgiyi görünceye dek test yapın, o zaman yumurtama gününüzü daha kolay bulursunuz.
Bu arada benım de iki aydır şeffaf yumurta akı gıbı olan akıntım gelmıyor, sanırım o akıntı, o ay yumurtlama olacağına işaret olabılır cunku akıntının geldıgı ay doktora gıttım test verdım yumurtlamıstım o ay. Belkıd eoyle denk geldı bılmıyorum.

Ovulasyon testinden haberin var mı
Canım tabiki var ama mevcut suanda elimde yok ve geçtiği için sormustum :(
Bende akıntıdan anlamıyorum. Daha doğrusu ben akıntısı gördüğüm zaman ovulasyon testi de yaptım kaç kere çift kalın çizgi çıktı.
Önebileceğin marka ve modeller varsa paylaşırsan sevinirim canım, bir de cift cizgi cıktıgında o gün mü yumurtta salınmış oluyor ? ay hiç bilmiyorum ben

Bu arada benım de iki aydır şeffaf yumurta akı gıbı olan akıntım gelmıyor, sanırım o akıntı, o ay yumurtlama olacağına işaret olabılır cunku akıntının geldıgı ay doktora gıttım test verdım yumurtlamıstım o ay. Belkıd eoyle denk geldı bılmıyorum.
Ay canım benim durumum aynen böyle işte... ben tam anlamadım simdi sende gelmediğinde sana doktor yumurtlamamıssın mı dedi ? yada nasıl ? akıntı gelmeden testle mi ögrendin

Canım tabiki var ama mevcut suanda elimde yok ve geçtiği için sormustum :KK43:

Önebileceğin marka ve modeller varsa paylaşırsan sevinirim canım, bir de cift cizgi cıktıgında o gün mü yumurtta salınmış oluyor ? ay hiç bilmiyorum ben
Ben laboquick ovulasyon testi kullanıyorum. Hassas bence güzel. İşte tam ne zaman yumurtayı dışarıya atıyor inanın bilmiyorum. Bende tamam akıntı görüyorum testt çift çizgiyi görüyorum. Ama sonrası yok. Doktor takip etse kendimi bilirim ya. Çift çizgiyi gördükten sonra gidip bakılmasıni istiyorum ama doktorlar ilgisiz ve bakmıyorlar. Ama bence çift çizgiyi görüldukten hemen sonra catlamiyor k yüzden çift çizgiyi gördükten sonra adet gününe kadar bı dolu bı boş geçilmesi gerek. Ama bu konuda fikri olan varsa yazsın. Tam olarak ne zaman vücut yumurtayi atıyor çift çizgi gördükten 36 saat sonra mı çatlıyor acaba genelde çatlatma iğnesi falan 36 saat sonra ilişkiye girin deniyor.☹️

Yorumlayabilir misiniz? Çatlamış mı acaba? Tekli olan resimler düne ait beli belirsiz olduğu için birkaç açıdan çekmeye çalıştım
WhatsApp Image 2023-11-24 at 16.42.36.jpeg
WhatsApp Image 2023-11-24 at 16.42.37 (1).jpeg
WhatsApp Image 2023-11-24 at 16.42.36 (1).jpeg
WhatsApp Image 2023-11-24 at 16.42.36.jpeg

Ben akıntı durumuna da artık güvenemiyorum. Üç aydır çocuk sahibi olmayı deniyoruz. Bu ay Ovulasyon testiyle denemeye karar verdik. Test sayesinde anladım ki akıntım adet bitikten hemen sonra ve pikten bir önceki güne kadar sürüyor sonra kesiliyor 🤔 bu sebeple hep erken yumurtladığımı düşünüp yanlış günler seçtim.
Bence ovulasyon testiyle bir dene

Yorumlayabilir misiniz? Çatlamış mı acaba? Tekli olan resimler düne ait beli belirsiz olduğu için birkaç açıdan çekmeye çalıştım
Eki Görüntüle 3340780 Eki Görüntüle 3340781 Eki Görüntüle 3340782 Eki Görüntüle 3340783

canım senin 15. - 16. günler olmuş gibi. yanlız burada kritik soru 16. günlerin sonunda mı catlıyor yoksa 15de catladı 15-16 arası mı değerlendirilecek ? ya doktordan bilgi almış biri detay verirse süper olcak aslında.

Ben akıntı durumuna da artık güvenemiyorum. Üç aydır çocuk sahibi olmayı deniyoruz. Bu ay Ovulasyon testiyle denemeye karar verdik. Test sayesinde anladım ki akıntım adet bitikten hemen sonra ve pikten bir önceki güne kadar sürüyor sonra kesiliyor 🤔 bu sebeple hep erken yumurtladığımı düşünüp yanlış günler seçtim.

canım cok haklısın ben bu ayı geçirdigim için olan durumumu yazdım ama en garantisi dedigin gibi bu yöntem sadece testte cift cizgi gördükten sonra en dogru zaman hangisi bunu bilmek lazım sanırım

canım senin 15. - 16. günler olmuş gibi. yanlız burada kritik soru 16. günlerin sonunda mı catlıyor yoksa 15de catladı 15-16 arası mı değerlendirilecek ? ya doktordan bilgi almış biri detay verirse süper olcak aslında.

canım cok haklısın ben bu ayı geçirdigim için olan durumumu yazdım ama en garantisi dedigin gibi bu yöntem sadece testte cift cizgi gördükten sonra en dogru zaman hangisi bunu bilmek lazım sanırım
Piki gördükten bir gün sonra silikleşiyorsa yumurta çatlamış oluyor. Ben testte pik gördüğüm günü ve sonraki günü değerlendirdim. Piki görmeden önceki iki günü de değerlendirmek şansı arttırıyormuş diyorlar. Bu sefer tutmazsa bir sonraki ay öyle deneyeceğim bakalım…

Son düzenleme:
Çok haklısınız akıntıyla yumurtlama haftası anlaşılıyor ama pik anlasılmıyor, ben de ovulasyon kullandıgımdan beri diyelim ki 4 gün cok yogun akıntım oluyor o günleri degerlendirip bırakıyordum, test kullandıgımdan beri en az akıntımın oldugu ya da bittigi gün pik görüyorum. Daha önce bende akıntıya göre takip ediyordum yine gün aşırı ilişkiye girilir ama akıntı bitti diye bırakılmamalı

offf bu işler cok zor, stressli ve beklemesi yorucu.. Allah isteyen herkese nasip etsin. Ben hala anlamış değilim ama bu çatlama zamanını yada akıntı durumunu... bende çok akıntı oldu yumurtlama denk gelen günde ama şeffaf değildi :( bilemiyorum oldu mu olmadı mı? ümitlenmemek en iyisi heralde :/

off simdide tamamen kesildi :( ya şöyle detaylı anlatacabilecek yok mu? yumurtlamaya dair hiç belirti yaşamıyorum akıntı dengesizliği dışında beklemek ise zulum (sat : 8.10 / bat : 7.11)

buarada farklı topikte bir arkadaş cok güzel acıklamış ovulasyon testinin kullanımını. konuyu takip eden olur veya yararlabilme ihtimaline karşı burayada ekliyorum
Adetinizin bittiği gün başlayın kullanmaya. Nasıl kullanılacağı aldığınız kutuda yazıyordur ya 2 damla damlatacağınız ya da idrar kabına daldıracağınız testler var. İki çizgi eşit koyulukta olduğunda ya da T çizgisi C çizgisinden koyu olduğunda yumurtlama anlamına geliyor. O günü değerlendirin. Sonrasında ikinci çizgi yani T çizgisi açılmaya başlayacak tekrardan, silikleşmeye başladığı ilk gün çatlama oluyor, o günü ve ertesi günü de değerlendirin. Bu aşağı yukarı 3 peş peşe gün anlamına geliyor. O güne kadar da gün aşırı ilişki olursa ihtimal artar

Back