- 1 Ocak 2019
- 413
- 118
- 53
- Konu Sahibi Happyyear34
Yarin yumurtlama gunum ama bugun acaip kasiklarim agridi. Sag kasigim bacagima kadar agridi felaket. Ardindan vajinal kanamam oldu hafif. Sizce yumurtlama mi oldu kizlar?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar lutfen cevap verinYarin yumurtlama gunum ama bugun acaip kasiklarim agridi. Sag kasigim bacagima kadar agridi felaket. Ardindan vajinal kanamam oldu hafif. Sizce yumurtlama mi oldu kizlar?
Merhaba. Benim takvim yontemiyle ogreniyorum yumurtlama gunlerimi. Yarin yumurtlama gunum takvime gore ama bugun asiri agrim oldu. Sonuc akintiyla kanamam. Muhtemelen yumurtladim diye dusunuyorum :/Mrb.beb böbrek ağrısı diye hastaneye gittim tahliller ultsn fln yok bişey bide tomografi çekelim herşey çıkar dediler sonuç yumurtalıklarda list var k.d sevk ettiler k.d dr.m inceledi gülümseyerek çok iyi yumurtaların bugün çatlar kist sandıkları şey yumurtanın beklediği sıvı kesesiymiş çok şiddetli ağrı vardı adetimin 12.günüydü 3 gün önceden ağrılarım başlamıştı
O zaman gelsin bebeşlerMerhaba. Benim takvim yontemiyle ogreniyorum yumurtlama gunlerimi. Yarin yumurtlama gunum takvime gore ama bugun asiri agrim oldu. Sonuc akintiyla kanamam. Muhtemelen yumurtladim diye dusunuyorum :/
Sanmam canim. Tek seferlik islemde birsey olmaz inşallah sen Allah a siginO zaman gelsin bebeşlerbenim kafama takılan tomografi zarar verdimi radyasyon ya sonuçta
Yok ben bekarimSanmam canim. Tek seferlik islemde birsey olmaz inşallah sen Allah a sigin
Bende öyle takvime göre yarın ama akıntım ve kasıklarım ağrıyor aslında bugün ovulasyon testi yaptım ama yoktu ama iki saattir kasıklarım ağrıyor akıntım 3-4 gündür var hafif hafifMerhaba. Benim takvim yontemiyle ogreniyorum yumurtlama gunlerimi. Yarin yumurtlama gunum takvime gore ama bugun asiri agrim oldu. Sonuc akintiyla kanamam. Muhtemelen yumurtladim diye dusunuyorum :/
Cocuk dusunuyorsan bugunlerini iyi degerlendir kuzum. Sabahlari erken saatler daha uygun diye biliyorum gebelik icin.Bende öyle takvime göre yarın ama akıntım ve kasıklarım ağrıyor aslında bugün ovulasyon testi yaptım ama yoktu ama iki saattir kasıklarım ağrıyor akıntım 3-4 gündür var hafif hafif
Evet düşünüyorumCocuk dusunuyorsan bugunlerini iyi degerlendir kuzum. Sabahlari erken saatler daha uygun diye biliyorum gebelik icin.
Canım benim de öyle. Şiddetli ağrım olur her ay ve az lekelenme yumurtlama zamanı bende yazdığın gibi aynen oluyorMerhaba. Benim takvim yontemiyle ogreniyorum yumurtlama gunlerimi. Yarin yumurtlama gunum takvime gore ama bugun asiri agrim oldu. Sonuc akintiyla kanamam. Muhtemelen yumurtladim diye dusunuyorum :/
Sizde her ay mı öyle bir kez mi olmuşsunuz öyle ağrılı yumurtlamaMrb.beb böbrek ağrısı diye hastaneye gittim tahliller ultsn fln yok bişey bide tomografi çekelim herşey çıkar dediler sonuç yumurtalıklarda list var k.d sevk ettiler k.d dr.m inceledi gülümseyerek çok iyi yumurtaların bugün çatlar kist sandıkları şey yumurtanın beklediği sıvı kesesiymiş çok şiddetli ağrı vardı adetimin 12.günüydü 3 gün önceden ağrılarım başlamıştı
Evet bendede kasık bel ağrısı yaparMerhaba tecrubelı birinden cevap bekliyorum ovulasyon testi yaptım ben bu ay 13.gunumde en koyu kırmızıyı gordum ve o gun asırı kasık agrısı cektım adım atmak istemiyordum 14.gun uyandığımda agrım gıtmıstı ve test yıne kırmızıydı bugun 15.gunum test sılıklestı yumurtladım ve catladım ama bugun nedense belim agrıyor catlamıs yumurta boyle bel kasık tarzı agrı yaparmı
Sizde her ay mı şiddetli ağrılar oluyorEvet bendede kasık bel ağrısı yapar
Bu ay ilk defa bel ve kasık ağrım oldu ovulasyon testi yaptım yumurtlama zamanimdayim belim daha fazla ağrıyor amaMerhaba tecrubelı birinden cevap bekliyorum ovulasyon testi yaptım ben bu ay 13.gunumde en koyu kırmızıyı gordum ve o gun asırı kasık agrısı cektım adım atmak istemiyordum 14.gun uyandığımda agrım gıtmıstı ve test yıne kırmızıydı bugun 15.gunum test sılıklestı yumurtladım ve catladım ama bugun nedense belim agrıyor catlamıs yumurta boyle bel kasık tarzı agrı yaparmı
Dun catlama gunumdu bel agrısı yaptı yumurtlama gunumde cok fazla kasık agrısı yapmıstı bugun iyiyimBu ay ilk defa bel ve kasık ağrım oldu ovulasyon testi yaptım yumurtlama zamanimdayim belim daha fazla ağrıyor ama
3 gün erken adet oldum cnmO zaman gelsin bebeşlerbenim kafama takılan tomografi zarar verdimi radyasyon ya sonuçta