• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtlama ağrıları

annetavuk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2024
55
75
3
26
2. doğumumdan sonra düzenli bir şekilde regl olmaya başladım ama her ay yumurtlama günlerim ızdırap gibi geçiyor. Neredeyse 5 gün boyunca aşırı kasık ağrısı, mide bulantısı, halsizlik, belim bile ağrıyor çocuklarımla ilgilenmekte zorluk çekiyorum yürüdükçe bıçak saplanıyor sanki karnım taş gibi oluyor. Bir problemim de görünmüyor. 2. doğumdan sonra kilo veremedim boyum 1.60 76 kiloyum, haşimotom var bir türlü veremedim doktor yumurtlama ağrılarımı kiloma bağlıyor. Kilodan dolayı yumurtanın zor çatladığını düşünüyor. Doğum kontrol hapı önerdi ama işe yarıyor mu bilmiyorum bu ağrıdan çok sıkıldım belki geçer diye yumurtalıklarımı bağlatmayı bile düşünüyorum. Sizin böyle bir probleminiz var mı? Bir çözüm bulabildiniz mi? 😔

Açıkçası benim çocuğum yok, hamilelik durumu da yaşamadım ama yumurtlama zamanlarım 5/2 si ağrılı geçiyor. Ve şuan da da o dönemdeyim. Ben ilaçlara karşıyım zaten doğum kontrol hapları da bünyeyi çok etkiliyor. Bu da vücudunuzun bir tepkisi olarak bakıyorum. Doktora gitmiştim bunun için çok şiddetli ağrım olmuştu. Yumurtlama olmuş onun ağrısı dedi. Herkeste böyle olmuyormuş. Bence çok takılmayın.☺️ He demeyi unuttum kiloyla alakası vardır yada yoktur ama ben zayıfım ağrım var.

Merhaba. Sorunumu bulduk ayda 2 defa yumurtluyormuşum ve bazen kiste dönüyormuş benim sanırım. Kistleştiği ay çok fazla ağrılı geçiyor. Bunun için doğum kontrol hapı çözümmüş ama dediğiniz gibi etkiliyor, bitkisel çözümlere yöneleceğim. Reglden hemen sonra ve 2 reglin ortasında yumurtluyorum 😬

Merhaba. Sorunumu bulduk ayda 2 defa yumurtluyormuşum ve bazen kiste dönüyormuş benim sanırım. Kistleştiği ay çok fazla ağrılı geçiyor. Bunun için doğum kontrol hapı çözümmüş ama dediğiniz gibi etkiliyor, bitkisel çözümlere yöneleceğim. Reglden hemen sonra ve 2 reglin ortasında yumurtluyorum 😬
Allah Allah acaba bende de mi ondan ki kistleştiği için? Doktor hiç de demedi aslında. Çevremde de tek ben yaşıyorum anca buralardan imternetten öğreniyorum detaylarını. Ama bende de bir reglden önce ağrım oluyor gün yakınken, birde reglden sonra.
Çözümü bulmanızı sevindim🌸

Back
X