• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtlama adet tarihine yakın olur mu?

ruyamsi9288

🫶🏼
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2022
170
47
13
26
Arkadaşlar ben bu konularda aşırı bilgisizim burdan okuduklarımda öğreniyorum. Beklenen adet tarihine yakın 1 hafta kala falan tekrardan yumurtlama olma ihtimali var mı? Benim uygulamada tam 14.günde yumurtladığım gözüküyor tabii ben 25-26 günde bir adet görüyorum o yüzden hesaplayarak ve hafif karın ağrısından dolayı 12.13. Günlerin yumurtlama dönemim olduğunu düşünüyorum. Adetime 5 gün var yaklaşık 3 gün önce beyaz bir akıntım geldi 1-2 gün kadar azar azar geldi sol kasıkta batma oluyordu başka hiç gelmedi ve şuan adete karşı hiçbir belirtim yok sebebi nedir? Çok hafif sağ ve sol kasıklarım hissettiriyor ve göğüslerim hassaslaştı sadece her adet dönemime yakın olduğu gibi

Arkadaşlar ben bu konularda aşırı bilgisizim burdan okuduklarımda öğreniyorum. Beklenen adet tarihine yakın 1 hafta kala falan tekrardan yumurtlama olma ihtimali var mı? Benim uygulamada tam 14.günde yumurtladığım gözüküyor tabii ben 25-26 günde bir adet görüyorum o yüzden hesaplayarak ve hafif karın ağrısından dolayı 12.13. Günlerin yumurtlama dönemim olduğunu düşünüyorum. Adetime 5 gün var yaklaşık 3 gün önce beyaz bir akıntım geldi 1-2 gün kadar azar azar geldi sol kasıkta batma oluyordu başka hiç gelmedi ve şuan adete karşı hiçbir belirtim yok sebebi nedir? Çok hafif sağ ve sol kasıklarım hissettiriyor ve göğüslerim hassaslaştı sadece her adet dönemime yakın olduğu gibi
Uygulamalar net olarak yumurtlamanı söylemez her kadının farklıdır. Bazen 1 ay önce 1 ay geç yumurtalarsın. Bu da değişir. Oyüzden hamile kalmak için ovilasyon testi alabilirsin yumurtlamanı takip ederek gebe kalma şansını yükseltebilirsin. Tıpkı gebelik testi gibi. Eczaneden temin edersin. Her gün aynı saatlerde testi yaparak yumurtladığın günleri tespit edip ilişki yaşayabilirsin

Olur canım. Geç yumurtlama 21.günde oluyor ben 28 günde bir regl oluyorum yılda 2 3 defa geç yumurtlamışım regl döngüme bakınca anladım. Geç
Yumurtlama regl gecikmesi yapıyor 21.gün yumurtladığım zamanlar 1 hafta geç regl oluyorum.

Olur canım. Geç yumurtlama 21.günde oluyor ben 28 günde bir regl oluyorum yılda 2 3 defa geç yumurtlamışım regl döngüme bakınca anladım. Geç
Yumurtlama regl gecikmesi yapıyor 21.gün yumurtladığım zamanlar 1 hafta geç regl oluyorum.
Aaa regl belirtilerim o yüzden yok herhalde benim sanırım geç yumurtladım bende geç regl olucam😂

Aynen canım hamilelik düşünmeye başladıktan sonra insan çok şey öğreniyor 😂 kafana takılan bişey olursa yaz 😂😂🌸
Ay herkes yumurtlama akıntısı için şeffaf uzayan bir akıntı yazmış ama benim 2-3 gün önce gördüğüm bembeyazdı sümüksüydü bir de o takıldı aklıma yukarıdada sorduğumda öyle de olur dediler ama

Ay herkes yumurtlama akıntısı için şeffaf uzayan bir akıntı yazmış ama benim 2-3 gün önce gördüğüm bembeyazdı sümüksüydü bir de o takıldı aklıma yukarıdada sorduğumda öyle de olur dediler ama
Yumurtlama akıntısı şeffaf oluyor çatlama olunca daha yoğun koyu beyaz oluyor yani benim yaşadığım böyleydi sizin ki de çatlamıştır.

Akıntı değişiklik gösterir kişiden kişiye. BaZen ilişkiden 1 2 gün sonrada içeride kalanlar geliyor onlarda yumurtlama akıntısına benziyor aklında bulunsun. Ben akıntı görüyorum mesela ama çatladı mı pik mi yaptı anlamadığım için ovulasyon testi kullanıyorum.

Yumurtlama akıntısı şeffaf oluyor çatlama olunca daha yoğun koyu beyaz oluyor yani benim yaşadığım böyleydi sizin ki de çatlamıştır.
Peki vücut ısısı hakkında bir bilginiz var mı ben birkaç yerde okudum. Hamile olduğunuzu öğrenmeden önce vücut ısınız yüksek miydi sizinde?

dün sabah vücut ısım 36.7 idi bugün sabah 36.1 yani baya bir düşüş gösterdi bunun dışında göğüs ağrım var başka hiçbir belirtim yok adet olacağım ben anlaşılan 😂 sizinde allah kucağınıza sağlıkla almayı nasip etsin inşallah ❤️😍

Back