Gebeliğe Hazırlık yumurtladm mı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

aysnrdmrc

anne olmak istiyor
Kayıtlı Üye
17 Mart 2018
245
81
13
27
kızlar ben bu ay ilk kez ovülasyon testi kullanmaya başladım. adetimin bittiği ilk günden beri kullanıyorm ve 15. gündeyim ilk kez bu kadar belirgin çizgi çıktı sizce pozitif olarak kabul etmeli miyim ?

Eklentiler

• ILFE9194.JPG
    57,8 KB · Görüntüleme: 146
kızlar ben bu ay ilk kez ovülasyon testi kullanmaya başladım. adetimin bittiği ilk günden beri kullanıyorm ve 15. gündeyim ilk kez bu kadar belirgin çizgi çıktı sizce pozitif olarak kabul etmeli miyim ?
Bence bu 2 - 3 günü değerlendirmelisiniz

Bi önceki güne de bakmak lazım ama bende yarın tam netleşecek. İki günde bir ilişkiye devam edin. Net koyu olduğu günü ve silikleştiği günü es geçmeden devam edin.

nasil kullanmak lazim bu testleri

1-2 güne pik olur. Devam et yapmaya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…