- 17 Mart 2018
- 245
- 81
- 13
- 27
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence bu 2 - 3 günü değerlendirmelisinizkızlar ben bu ay ilk kez ovülasyon testi kullanmaya başladım. adetimin bittiği ilk günden beri kullanıyorm ve 15. gündeyim ilk kez bu kadar belirgin çizgi çıktı sizce pozitif olarak kabul etmeli miyim ?
Bi önceki güne de bakmak lazım ama bende yarın tam netleşecek. İki günde bir ilişkiye devam edin. Net koyu olduğu günü ve silikleştiği günü es geçmeden devam edin.kızlar ben bu ay ilk kez ovülasyon testi kullanmaya başladım. adetimin bittiği ilk günden beri kullanıyorm ve 15. gündeyim ilk kez bu kadar belirgin çizgi çıktı sizce pozitif olarak kabul etmeli miyim ?
1-2 güne pik olur. Devam et yapmaya.kızlar ben bu ay ilk kez ovülasyon testi kullanmaya başladım. adetimin bittiği ilk günden beri kullanıyorm ve 15. gündeyim ilk kez bu kadar belirgin çizgi çıktı sizce pozitif olarak kabul etmeli miyim ?
teşekkür ederim inşallah olur1-2 güne pik olur. Devam et yapmaya.
olmuş mu yaniBence bu 2 - 3 günü değerlendirmelisiniz
her gün aynı saatte yapıyorsun canm idrar yardımıyla.nasil kullanmak lazim bu testleri
açık renk mi . nasıl yani. dünün ftografnı atsam bi bakar msnzbu testten önceki gün şayet T çizgisi açık renkse heran yumurtlayacaksın.
bu da dünün testibu testten önceki gün şayet T çizgisi açık renkse heran yumurtlayacaksın.
idrara sıkışık mı olmak lazım ilk idrarla mi yapmak gerekiyor sabahlariher gün aynı saatte yapıyorsun canm idrar yardımıyla.
İkiside aynı koyuluga ulaştıgı zaman yumurtlama günü diye biliyorum o yüzden değerlendirmelisiniz dedm :)olmuş mu yani
ilk idrarla değil canm gün içindeki idrarla yapmalısınidrara sıkışık mı olmak lazım ilk idrarla mi yapmak gerekiyor sabahlari
hmmm tamam canm :)İkiside aynı koyuluga ulaştıgı zaman yumurtlama günü diye biliyorum o yüzden değerlendirmelisiniz dedm :)