Yumurtladığım halde adet olamadım :(

ShinSeGi

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2015
19.106
26.520
598
Merhabalar arkadaşlar, ben 20 aydır hamile kalabilmek icin uğraşıyorum. Herşey düzenli, normal sebepsiz infertilite dendi. Geçen ay kimyasal gebelik yaşadım ama değerim çok yükselemedi beta hgc 20 olduktan sonra düştü ve 1 hafta gecikmeyle adet olarak gebeligim başlamadan bitti ve sonrasında klomen kullanmaya başladım Aralık 15 de 1. yumurtam çatladı Aralık 18 de 2. yumurtam çatladı. doktorum başka yumurta yok 2 hafta sonra adet olmazsan gel dedi. yani cuma günü doktora gitmem gerekiyordu ama tatil diye persembe tahlil yaptirdim negatif çıktı ve 5 gün geçti hala adet olamadım

tahlil yaptırmadan 4 gün önce lekelenme gibi az bi kan gelmişti yerleşme kanamasi sandim sevindim ama değilmiş 2 haftadır akıntım var önce krem gibi yoğundu sonra şeffaflaştı. kasiklarimda ara ara gerginlik oluyor içeriden çekiliyor gibi.

klomen kullanıp böyle şeyler yaşayan var mı? ya da yumurtası çatladığı adet olamayan?

cumartesi doktora gidicem ama o zamana kadar belki bu durumu yaşayanlar varsa bilgi alırım diye soruyorum sizlere meraktan çatlamak üzereyim

canım aynı olay benimde başıma geldi 40.gün adet oldum.klomenin böyle bir etkisi var sanırım.hatta bazıları söktürücü kullanıyormuş öyle okumuştum.ama söktürücü tavsiye etmem çünkü sancılı bir adet geçiriyorsun sonrasında .en azından bende öyle oldu.

klomen gecıktırır merak etme stres yapma baska bı yumurta gelısıp dollenmıs olabılır yıne de adet görmeden sokturucu kullzanma

sanırım bende adet oluyorum az bi kan geldi devami gelcek gibi. klomen yapti sanırım. acaba sonradam bi yumurta daha mi büyüyüp çatladı acaba bilemedim. işin kötüsü o kadar yumurta catladi hepsinde ilişki oldu niye olmuyot anlayamiyorum (( 20. ay bu hep böyle oluyor en az 6 kere filan doktor takibinde denedik olmuyo ((((

hamılelık oldu 2 defa bırı 6 bırı 4 aylık kaybettık

kimyASAL gebelıgım oldu bıbtane 6 haftalık dusuk oldu oyy neler cektık
kiyamam bu sefer bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah :) bize de dua et olur mu... bende pko yok hatta hiç bi problem yok ama bende klomene başladım ikinci kez kullanicam sanırım

böyle bi durum yaşayan olursa diye son durumu yazayım dedim.bugün doktora gidip yaşadığım bu ilginç durumları anlattım o da muhtemelen döllenme olmuş tutunmaya çalışmış ama tutunamamiş ondan geç adet olmuşsun dedi
ve yeni bir bilgi daha öğrendim D vitamini eksikliği bebeğin tutunmasini zorlaştırıyormuş ve gerçekten benim D vitamini çok düşük çıktı şimdi D vitaminimi yükseltmeye çalışacağım insallah bu sayede hamile kalırım

PCO lu hastalarda yumurta catlatma klomen tedavisi kaç sefer uygulanir
normalde 3 ay bunu yapıp ardından aşılamaya geciyorlar ama bu olay kişiye ya da doktora göre değişebiliyor sanırım. bir de klomenini 6 aydan fazla kullanmak zararli diye okumuştum

Tskr ederim cvbin için biz aşılama yapmayı düşünüyoruz ama bi turlu cesaretimi toplayamiyorum bu ay kalsın öbur ay yapalım diye erteliyorum nedensizce rahim filmi hakkında bilgin varmı benden istedilerde acı cekiyomusun zor biseymi acaba

ben çektirdim hiç ağrım acı hissetmedim cnm. bölgesel ağrı kesici uyuşturucu tarzi bi iğne yaptilar o iğne bile pek acımadı. 10 dk lık bi işlem zaten. sanırım çeken doktor, kullanilan aletlerin yeni model olmasi ağrı olmamasini sagliyor. eski model aletler çok can yakıyormuş. eğer 1 yili gectiyse bebek olmayali muhakak rahim filmi cektir aşılamaya sonra yaptir.

Merhaba. Ben bu siteye yeni üye oldum sayılır. Nasıl soru ekleyeceğimi bilmediğimden sizinle aynı derdi paylaştığım için buraya yazmak istedim...
Bende polikistikover varmış. Klomen falan işe yaramadı femara kullandım ve 1 yumurtam çatlamış. Doktor ilişki günü verdi ve adet görmezsen gecikirse gel dedi. Adetim 10 gün gecikti test yaptım ve negatif çıktı. Yumurtam çatladığı halde neden adet göremedim. Aynı durumu yaşayan veya bilgisi olan var ise beni bilgilendirir mi lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…