- 6 Aralık 2015
- 19.106
- 26.520
- 598
Merhabalar arkadaşlar, ben 20 aydır hamile kalabilmek icin uğraşıyorum. Herşey düzenli, normal sebepsiz infertilite dendi. Geçen ay kimyasal gebelik yaşadım ama değerim çok yükselemedi beta hgc 20 olduktan sonra düştü ve 1 hafta gecikmeyle adet olarak gebeligim başlamadan bitti ve sonrasında klomen kullanmaya başladım Aralık 15 de 1. yumurtam çatladı Aralık 18 de 2. yumurtam çatladı. doktorum başka yumurta yok 2 hafta sonra adet olmazsan gel dedi. yani cuma günü doktora gitmem gerekiyordu ama tatil diye persembe tahlil yaptirdim negatif çıktı ve 5 gün geçti hala adet olamadım
tahlil yaptırmadan 4 gün önce lekelenme gibi az bi kan gelmişti yerleşme kanamasi sandim sevindim ama değilmiş 2 haftadır akıntım var önce krem gibi yoğundu sonra şeffaflaştı. kasiklarimda ara ara gerginlik oluyor içeriden çekiliyor gibi.
klomen kullanıp böyle şeyler yaşayan var mı? ya da yumurtası çatladığı adet olamayan?
cumartesi doktora gidicem ama o zamana kadar belki bu durumu yaşayanlar varsa bilgi alırım diye soruyorum sizlere meraktan çatlamak üzereyim
tahlil yaptırmadan 4 gün önce lekelenme gibi az bi kan gelmişti yerleşme kanamasi sandim sevindim ama değilmiş 2 haftadır akıntım var önce krem gibi yoğundu sonra şeffaflaştı. kasiklarimda ara ara gerginlik oluyor içeriden çekiliyor gibi.
klomen kullanıp böyle şeyler yaşayan var mı? ya da yumurtası çatladığı adet olamayan?
cumartesi doktora gidicem ama o zamana kadar belki bu durumu yaşayanlar varsa bilgi alırım diye soruyorum sizlere meraktan çatlamak üzereyim