yumurtayı unuttum!

lunalady

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2011
306
0
kızlar ilk defa lorlu kurabiye yaptım tarifle ama sonra farkettim ki tüm hamur hazırlandıktan sonra tabi( iki tane yumurrta koymam gerekirken unuttum..napiym sizce
1) sonradan eklesem mi
yumurtasız fırına mı atsam.
3) olduğu gibi çöpe mi yoksa

Son düzenleyen: Moderatör:
ben de açma hamurunda yumurtasını unutup, gayet güzel olmuş hamurun üzerine eklemiştim..bir sorun olmadı..tabii biraz sulanan hamura fazladan un da katmıştım yeniden...
kolay gelsin, afiyetle yiyin

Yumurtasız fırına atın.. Çikolata sos yahut puding hazırlayıp fırından çıktıktan sonra ılısın sonra üstüne dökün..Bu şekilde farklı bir tada ulaşırsınız..

Kolay gelsin..

Yumurtasız fırına atın.. Çikolata sos yahut puding hazırlayıp fırından çıktıktan sonra ılısın sonra üstüne dökün..Bu şekilde farklı bir tada ulaşırsınız..

Kolay gelsin..

birsenciğim...dediğini yapmaya korktum açıkçası çünkü kurabiye peynirli, üstünde puding çok feci olaiblir gibi geldi bana:)) çok teşekkürler cevabın için

ben de açma hamurunda yumurtasını unutup, gayet güzel olmuş hamurun üzerine eklemiştim..bir sorun olmadı..tabii biraz sulanan hamura fazladan un da katmıştım yeniden...
kolay gelsin, afiyetle yiyin

Aynen!!! hamur sulandı biraz daha un ekledim tekrar yoğurdum.umarım fazla un un kokmaz:) çok sağol cevabın için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…