Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar ilk defa lorlu kurabiye yaptım tarifle ama sonra farkettim ki tüm hamur hazırlandıktan sonra tabi( iki tane yumurrta koymam gerekirken unuttum..napiym sizce 1) sonradan eklesem mi yumurtasız fırına mı atsam. 3) olduğu gibi çöpe mi yoksa
ben de açma hamurunda yumurtasını unutup, gayet güzel olmuş hamurun üzerine eklemiştim..bir sorun olmadı..tabii biraz sulanan hamura fazladan un da katmıştım yeniden... kolay gelsin, afiyetle yiyin
Yumurtasız fırına atın.. Çikolata sos yahut puding hazırlayıp fırından çıktıktan sonra ılısın sonra üstüne dökün..Bu şekilde farklı bir tada ulaşırsınız..
Yumurtasız fırına atın.. Çikolata sos yahut puding hazırlayıp fırından çıktıktan sonra ılısın sonra üstüne dökün..Bu şekilde farklı bir tada ulaşırsınız..
birsenciğim...dediğini yapmaya korktum açıkçası çünkü kurabiye peynirli, üstünde puding çok feci olaiblir gibi geldi bana:)) çok teşekkürler cevabın için
ben de açma hamurunda yumurtasını unutup, gayet güzel olmuş hamurun üzerine eklemiştim..bir sorun olmadı..tabii biraz sulanan hamura fazladan un da katmıştım yeniden... kolay gelsin, afiyetle yiyin