Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba bu ay doktora gittim ve yumurtamin olmadığını söyledi pko var ovulasyon testiylede pozitif göremiyorum.diger ay klomen baslayacak.ama femara yada letu gibi ilaçlar daha etkili değil mi
Merhaba bu ay doktora gittim ve yumurtamin olmadığını söyledi pko var ovulasyon testiylede pozitif göremiyorum.diger ay klomen baslayacak.ama femara yada letu gibi ilaçlar daha etkili değil mi
ben femara kullanmıştım. doktorum femara pcosta daha etkili ve sağlıklı yumurta oluşturmada daha basarılı demişti. klomen daha fazla boş yumurta geliştirme eğiliminde.
Protein ağırlıklı beslenmek ketojenik diyetler ve kesinlikle inositol der susarım çünkü inositol pkolar için bir vitamin yumurtalıkları geliştiriyor adeti felan da düzenliyor hamile kalmayı kolaylaştırıyor ilaç değil tedavi değil. Alıp içiyorsun günde 1 tane hamile kalana kadar bunu tüp bebekte bile veren doktorlar var