Yumurtayı ne büyütür (pko) ve klomen baslamak

sutlac7

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2024
29
11
Merhaba bu ay doktora gittim ve yumurtamin olmadığını söyledi pko var ovulasyon testiylede pozitif göremiyorum.diger ay klomen baslayacak.ama femara yada letu gibi ilaçlar daha etkili değil mi

Merhaba bu ay doktora gittim ve yumurtamin olmadığını söyledi pko var ovulasyon testiylede pozitif göremiyorum.diger ay klomen baslayacak.ama femara yada letu gibi ilaçlar daha etkili değil mi
Merhaba. Ben bu ay klomen kullandım üç yumurtam büyüdü ama biraz zor büyüdü 17. Günde falan 19-18-15 mm oldu

ben femara kullanmıştım. doktorum femara pcosta daha etkili ve sağlıklı yumurta oluşturmada daha basarılı demişti. klomen daha fazla boş yumurta geliştirme eğiliminde.

Protein ağırlıklı beslenmek ketojenik diyetler ve kesinlikle inositol der susarım çünkü inositol pkolar için bir vitamin yumurtalıkları geliştiriyor adeti felan da düzenliyor hamile kalmayı kolaylaştırıyor ilaç değil tedavi değil. Alıp içiyorsun günde 1 tane hamile kalana kadar bunu tüp bebekte bile veren doktorlar var

Bendede pco var canım bu ay klomen kullandım üç yumurtam oluştu sonrada çatlatma iğnesi vuruldum şimdi bekliyorum Allah'ın izniyle

X