• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Yumurtayi gelistirmek ☁️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Magnifiaque

🫶🏻💛
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2020
10.723
28.212
598
Kizlar bugun yeni bir doktorla gorustum sonuclarima bakarak yumurtalarimin gelismedigini ve catlamadigini soyledi bir aya ilaclarla buyutmeyi deniycez insallah o zamana kadar yumurtayi gelistirmek icin ne yapabilirim ?
sogan kuru testeredisli aslan pencesi disinda gercekten ise yarayan birsey varmi😷

Kizlar bugun yeni bir doktorla gorustum sonuclarima bakarak yumurtalarimin gelismedigini ve catlamadigini soyledi bir aya ilaclarla buyutmeyi deniycez insallah o zamana kadar yumurtayi gelistirmek icin ne yapabilirim ?
sogan kuru testeredisli aslan pencesi disinda gercekten ise yarayan birsey varmi😷
Merhaba canım incir havuç kürü var sanırım bu problem için denedinmi?

Çörek otu bal tarçın karışımını yada kuru incir kürü bu ikisini çok duydum bi araştır istersen

Değerlerinizi bilmiyorum ama D vitamini, B12 ve folik asit seviyesini en üstte tutmaya çalışın. Yerinizde olsam hemen yarın alıp başlardım. Ben de önemini bilmiyordum çok önemliymiş

Geçmiş olsun canım aynı sorun bende de var. Yumurta rezervim de düşük. Ne denediysem fayda etmedi son çare tüp bebeğe başladık. Insallah sen doğal kürlerin faydasını görürsün dualarım seninle🤗

Nasıl anladı bunu canım

Değerlerinizi bilmiyorum ama D vitamini, B12 ve folik asit seviyesini en üstte tutmaya çalışın. Yerinizde olsam hemen yarın alıp başlardım. Ben de önemini bilmiyordum çok önemliymiş
Ah yarin bunlari da arastirip alim insallah ama doktor neden vermiyor boyle seylere cozemiyorum 🙄

Geçmiş olsun canım aynı sorun bende de var. Yumurta rezervim de düşük. Ne denediysem fayda etmedi son çare tüp bebeğe başladık. Insallah sen doğal kürlerin faydasını görürsün dualarım seninle🤗
Allah razi olsun insallah sende en kisa zaman da hayirlisiyla hamile kalirsin ❤️Aslinda kurlerde tek umidim testere disli aslan pencesiydi ama ise yaramadi sanirim
Peki ovulasyon testi yaptiginda cift cizgi gorebiliyormuydun

Artı çatlamıyorsa herşeyi aynı anda yaparsan yine kist olabilir. Tek bir şeye odaklanmalı bence. Doktor ilaç verecekse onu tek kullan.

Ah yarin bunlari da arastirip alim insallah ama doktor neden vermiyor boyle seylere cozemiyorum 🙄
Ben iki tüp bebek tedavisi gördüm. Bir kere bile kan tahliline bakılmadı. Sonunda başka hastaneye geçtim. Bu değerlerin yükselmeden tedaviye bile başlanmaz dediler. Allah iyi doktorla karşılaştırsın

Anaam ne korktuk valla eskide kaldı neyse ki. 🤗 kocaman olmulsunuz siiiz. Cinsiyeti ne?
kiz dedi dr teyzosu. bisey yok sandim sahilde oturuyorum bi islaklik baktim ara sokaklardan eve zor dustumdu😊 senin amh sanirim o ne.alemde. 1 aydir annemlerdeydim uzak kaldim biraz😊

Back
X