Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tüp Bebek MerkezleriYumurtasinda granül olanlar buraya
Merhaba, bir derdim var bölümü dışındaki bölümlerde ekstrem bir durum olmadıkça konu kapatamıyoruz, isterseniz duvarınıza link olarak atın konunuzu, ana sayfada görülür ve ilgisini çeken gelir konunuza.
Dr senin gibi 6 ayda 3 hasta gelir dedi yani bu sekilde olan oluyormus ama nadirmis kaliteli degil yumurtan dedi. Dollenme olmuyordu bizde simdi denedik 3.gun embriyomuz donduruldu 1 adet ama o da kalitesi dusuk. Yumurtalarda yogun granul var demis embriyoloji Pink_Butterfly92
Hayir devam ediyor cunku baska sansimiz yok havuz sistemi yapicaz 2 ay sonra tekrar yumurta toplanacak dollenme olursa embriyolar doldurulacak ardindan 3. Sefer yumurta toplama yapicaz islem boyle tekrarlanacak.
Hayir devam ediyor cunku baska sansimiz yok havuz sistemi yapicaz 2 ay sonra tekrar yumurta toplanacak dollenme olursa embriyolar doldurulacak ardindan 3. Sefer yumurta toplama yapicaz islem boyle tekrarlanacak.
bende de embriyolog yumurtalarımda granül tespit etti ve yumurtada bozukluk var dedi embriyolog bunu normalde hastalara demiyorlarmış ne oluyor bende araştırıyorum
Her ay bu sekilde gelmiyor yumurta benim ondan sonraki yumurtalarim guzel geldi hatta Allah bagislasin birde oglum oldu :) pes etmek yok Rabbim ol derse olur