• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtası çatlamış rahim duvarı kalınlaşmış ve hala adet olmayıp hamile olduğunu öğrenen var mı??

• Konu Sahibi Konu Sahibi swena
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

swena

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2024
45
9
1
28
Merhaba arkadaşlar, ben 22 gündür adet olmadım. Polikistikover yatkınlığım var denildi. Bi kaç defa kan tahlili verdim negatifti en son 8 kasımda adet oldum. Hala adet olmadım. Muayene olduğumda doktor yumurta çatlamış rahim duvarı kalınlaşmış enfeksiyon yok dedi. Rahim duvarı ya adet olacağın için kalın ya da gebelik ihtimali olduğu için kalınlaşmış dedi. Zaten gebelik olsa bile keseyi henüz göremeyiz dedi. Benimle aynı durumu yaşayıp hamile olduğunu öğrenen var mı? Kasık ve bel ağrılarım halsizlik ve uyku hali var.. aymı zamanda beyaz renk su gibi akımtım var lütfen yardımcı olun bana istiyorum ama heveslenemiyorum lütfen bilgi sahibi olan varsa bana yardımcı olun arkadaşlar

Canım yumurta yeni çatladıysa ve adet göreceksen onun süresi de iki hafta eğer gebelik varsa oda genelde iki hafta da kanda anca çıkıyor bende pcosluyum bilgim var az çok yumurtanın ne zmn çatladığını bilemiyoruz böyle durum da elden gelen beklemek oluyor . Söylediğin belirtiler malesef aydan aya kişiden kişiye göre değişebilir . Üzülme ben de klomen femara kullandım Kasım da 6 gün arayla adet gördüm aşılama olacaktım ki adet gördüğüm için olmadı bende doktoru bırakmıştım adetim den 17 gün sonra öylesine göğüs hassasiyetim ve ara ara kasılmalarından dolayı idrar testi yaptığımda çift çizgiyi gördüm Şuan 5+4 haftayız Allahım isteyen herkese versin

Merhaba arkadaşlar, ben 22 gündür adet olmadım. Polikistikover yatkınlığım var denildi. Bi kaç defa kan tahlili verdim negatifti en son 8 kasımda adet oldum. Hala adet olmadım. Muayene olduğumda doktor yumurta çatlamış rahim duvarı kalınlaşmış enfeksiyon yok dedi. Rahim duvarı ya adet olacağın için kalın ya da gebelik ihtimali olduğu için kalınlaşmış dedi. Zaten gebelik olsa bile keseyi henüz göremeyiz dedi. Benimle aynı durumu yaşayıp hamile olduğunu öğrenen var mı? Kasık ve bel ağrılarım halsizlik ve uyku hali var.. aymı zamanda beyaz renk su gibi akımtım var lütfen yardımcı olun bana istiyorum ama heveslenemiyorum lütfen bilgi sahibi olan varsa bana yardımcı olun arkadaşlar
Ben öyle öğrenmiştim doktora gitmeden 1 hafta önce erken gebelik yaptım sonra doktora gittim sana dediği gibi babada söyledi 2 gün sonra falan evde test yaptım çok hafif çizgi çıktı malesef kimyasala sonuçlandı

Ben öyle öğrenmiştim doktora gitmeden 1 hafta önce erken gebelik yaptım sonra doktora gittim sana dediği gibi babada söyledi 2 gün sonra falan evde test yaptım çok hafif çizgi çıktı malesef kimyasala sonuçlandı
Sonucunun böyle olmasına çok üzüldüm. İnşallah en kısa sürede ummduğunuz gibi güzel haberler alırsınız 🙏 ben hala beklemedeyim 2 gün geçti hala adet olmadım. Belirsizlik insanı yoran bi döngü.. ne yapacağımı bilemiyorum.

Back
X