• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yumurtanın gelişmemesi

merhaba canım dıane dıye ilacı doktorum bu ay bana verdı ama benım yumurtam catlamamış onu erıtmek için kullanıyorum dogum kontrol hapı o tarlusal adetlerını duzene sokar adet getirici

yarın tekrar gidicem doktora ilacın kullanım şeklini hatırlıyamadım tarlusal biticek 3 güne kadar.dianeye başlıcam ama tarlusalıda aynı zamanda kullanıcakmıyım bilemedim.
bi sormam lazım onu detaylıca. acaba işe yaradımı kullananlarda bu ilaçlar çok merak ediyorum :/

slm arkadaşlar. dün doktora gittim. bir yumurta gelişmiş. çatlama iğnesi verdi (68 tl.) onu yaptırdım. bakalım hayırlısı artık.

Merhaba rkadaşlar.bende gebelik istiyorum ama benimde adet düzensilizğim var ve yumurtalıklarımda tembellik var.bursadayım ve jinemede gittim,öncelikle rahim filmi çekelim dedi bi bakalım kanallar açık mı kapalı mı dedi.öncelik o dedi sonrada klomen vericek günde 3 doz falan bakalım kısmrt inş.rahim filminin etkili oldugunu duydum inş. Faydasını görürürm....rabbim inş.hepimiz hamiş oluruzda burda paylaşırız haberlerimizi..:)

arkadaşlar öncelikle herkese merhaba

bende 1 seneye yakındır bebek için uğraşıyorum adetlerimde düzensiz ve azdı. önce tüpün tıkalı dendi ilaçlı rahim filmi çekiyorlar biri tıkalıymış oda rahimden verilen sıvının taziğiyle açılmış ben uyutulup yaptırdım uyandığımda sancıyla kalktım biraz sürüyo sansı bir arkadaşım zeynep kamilde uyanık yaptırmış mahvoldum dedi kızın canı çok yanmış. neyse bir kaç ay daha bebeğim olmadı
dr klomene başladı fakat yumurtalar cevap vermedi birkaç ay yumurta takibi yaptı normal bir kadında hamile kalmak için yumurtaların2cm olması gerekiyormuş benmkiler 1cme ulaşamıyordu. klomenin her ay dozunu arttırdı ve işe yaramadı birkeresinde ovitrel vurmuştu 36 saat sonra eşinle olacaksın dedi sonra gün aşırı ilk seferinn tam 36. saatte olması önemliymiş ovitrel sancı yapıyor ozellikle kasıklarda neyse yine tutmadı son olarak tüp bebek için kullanılan iğneler var puregon diye karından kendin yapıyosun. aralığın 10 unda regl oldum gittim bir hafta iğne vurcaksın dedi 75cc o bitince yine ovitrel vuruldu. yine 36.saat bigün arayla beraber olmam söylendi yalnız yumurtlama zamanımda bir kere beraber olabildim çünkü 16.günde felaket bir ağrı karnımda şişme şikayeti ile hastaneye kaldırıldım. yumurtalarım 5cm olmuş kistler oluşmuş ödem toplamış ciğerime atmak üzreydi rahmim havada çok ağrılı bir hafta atlattım.
dün kontrole gittim ödem azaldımı diye kan tahlilide yaptırdım ve hamile çıtım5.5 haftalık karnımdada görünüyor kesem fakat geçen hafta çok ilaç verdikleri için hastanedede hamileliğe hiç bakılmadığından hamileliğim riskli perşembe yine gidicem kısmet inş tutunur sağlıklı sıhhatli gelir.

Ben yaşadıklarımı yazmak istedim belki işinize yarar umarım isteyen herkes en kısa zamanda bu duyguyu tadar. puregon iğne yapacaklar 75liği bile beni hastanelik etti belki bünyden bünyye değişiyordur ama az dozda başlayın buarada bu iğneyle hamile kalanda ikiz olma olasılığıda var bilginize...

arkadaşlar öncelikle herkese merhaba

bende 1 seneye yakındır bebek için uğraşıyorum adetlerimde düzensiz ve azdı. önce tüpün tıkalı dendi ilaçlı rahim filmi çekiyorlar biri tıkalıymış oda rahimden verilen sıvının taziğiyle açılmış ben uyutulup yaptırdım uyandığımda sancıyla kalktım biraz sürüyo sansı bir arkadaşım zeynep kamilde uyanık yaptırmış mahvoldum dedi kızın canı çok yanmış. neyse bir kaç ay daha bebeğim olmadı
dr klomene başladı fakat yumurtalar cevap vermedi birkaç ay yumurta takibi yaptı normal bir kadında hamile kalmak için yumurtaların2cm olması gerekiyormuş benmkiler 1cme ulaşamıyordu. klomenin her ay dozunu arttırdı ve işe yaramadı birkeresinde ovitrel vurmuştu 36 saat sonra eşinle olacaksın dedi sonra gün aşırı ilk seferinn tam 36. saatte olması önemliymiş ovitrel sancı yapıyor ozellikle kasıklarda neyse yine tutmadı son olarak tüp bebek için kullanılan iğneler var puregon diye karından kendin yapıyosun. aralığın 10 unda regl oldum gittim bir hafta iğne vurcaksın dedi 75cc o bitince yine ovitrel vuruldu. yine 36.saat bigün arayla beraber olmam söylendi yalnız yumurtlama zamanımda bir kere beraber olabildim çünkü 16.günde felaket bir ağrı karnımda şişme şikayeti ile hastaneye kaldırıldım. yumurtalarım 5cm olmuş kistler oluşmuş ödem toplamış ciğerime atmak üzreydi rahmim havada çok ağrılı bir hafta atlattım.
dün kontrole gittim ödem azaldımı diye kan tahlilide yaptırdım ve hamile çıtım5.5 haftalık karnımdada görünüyor kesem fakat geçen hafta çok ilaç verdikleri için hastanedede hamileliğe hiç bakılmadığından hamileliğim riskli perşembe yine gidicem kısmet inş tutunur sağlıklı sıhhatli gelir.

Ben yaşadıklarımı yazmak istedim belki işinize yarar umarım isteyen herkes en kısa zamanda bu duyguyu tadar. puregon iğne yapacaklar 75liği bile beni hastanelik etti belki bünyden bünyye değişiyordur ama az dozda başlayın buarada bu iğneyle hamile kalanda ikiz olma olasılığıda var bilginize...

Arkadaşlar benimde büyük bir sorunum var!!9 aydır bebek istiyorum olmuyor.dr. gittim yumurtaların tembel dedi klomen verdi kullandım fakat tez canlı ben ilaç bittikten hemen sonra gittim dr. bişe belli olmaz ama bakalım yine dedi ve durum aynıymış bu arada incir ve soğan kürüde içtim hiçbir değişiklik yok.iğne vurulman gerekiyor dedi ama ne iğnesi olduğunu söylemedi (dr tavrı çok önemli)bende soramadım:( şimdi iğneuyguladm ama s vurulucam.adetlerim gayet düzenli ama kürleri içtikten sonra ki ay adetim ilk defa 6 gün gecikti bende ki heycanı tahmin edersiniz zaten ama sonuç hüsran bakalım iğneden sonra ne olacak.adetliyken iğne vurulmam gerekiyormuş yorumları okuyorum çatlatma iğnesinden sonra 32 saaat sonra ilişki olması gerekiyormuş adetliyken ilişki olur mu yaa??noluur yardım edin bana...

cnm iyi akşamlar adetliykn ilişki olmaz diye biliyorum, senin tedavini ben de 5 ay önce sadece bir kez uyguladm,, ama malesf sonç yok. ben iğneyi adetin 10.günü kullandm prospektüsünde de öyle yazıyordu dr. da öyle söyledi, yani adetten sonra 10.gününden itibaren olması gereken zamanda yumurtaların gelişip çatlama zamanında iğne işe yarıyor adetliyken değil. umarım iyi haber alrsın..

slm arkadaşlar. benim 4 yaşında bir oğlum var. ikinciye karar verdik ama 6 aydır olmadı. zaten hemen olmamamsı normalmiş. geçenlerde doktora gittim doktor yumurta var ama gelişmemiş dedi. hastalığının 2 günü gel dedi. daha önce bu durumla karşılaşan oldumu. yumurtanın gelişmemesi acaba geçici bi durummudur.

Ben evlendiğimden beri busıkıntıyı yasıyorum yumurta gelişmiyor gelişsede catlamıyor senin allahtan bi çocugun varmış ben hala beklemekteyimm ama tedavi yöntemi kolay önce adetin 5.gunu klomen (yumurta geliştirici)kullanıyorsun sonra doktor kontrolunde yumurtaların belli bi ml olduktan sonra çatltma iğnesi yapılıyo sonra mevlama kalmış tutarsa tutuyor ben 2 kere yPtım bu ayda gebe olmazsam yine iğnelere devamm ....

[karamelli] adetinin 3 günümü çağrıyo doktor seni bnmde 1 hafta sonra ilaçlarım bıtıyo adet gordüğümde 3 gunu benide çagrıyo sana 32 satın içinde ilişkiye girmelisin dedise zaten adetin son gunlerı olur 32 saat demek 3 gun demek 4 gundne sonrada normal olarak fazla olmuyodur okdar stres yaratma kendine

canım aslında olay şu dr. bana ne zamn geleceğimle ilgili bişey dedğini hatırlamıyorum gittim azarlar gibi niye geldin falan dedi benim zaten anında moral sıfır oldu bide kontrolden sonra aşılamaya geçmeliyiz dedi ben tamamen bittim diyebilirim daha sonra başka dr gittim o dr kesinlikle bişey yok herşey normal görünüyor eşin sperm testi yaptırsın ve adetliyken gel dedi ve çok mutlu oldum adetlerim çok düznli

Back