• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yumurtanın gelişmemesi

derindarbe

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2007
102
1
118
slm arkadaşlar. benim 4 yaşında bir oğlum var. ikinciye karar verdik ama 6 aydır olmadı. zaten hemen olmamamsı normalmiş. geçenlerde doktora gittim doktor yumurta var ama gelişmemiş dedi. hastalığının 2 günü gel dedi. daha önce bu durumla karşılaşan oldumu. yumurtanın gelişmemesi acaba geçici bi durummudur.

bilmiyorum aynı şey mi ama banada aynı şeyi söyledi
progesteron testi yaptı 21.gün yumurta var ama hormon değerim düşük olduğu için gelişmiyormuş ilaç verdi tedavi olur dedi bende şimdi hapı kullanıyorum bakalım hayırlısıyla olur inşallah

progesteron testi yaptı 21.gün yumurta var ama hormon değerim düşük olduğu için gelişmiyormuş ilaç verdi tedavi olur dedi bende şimdi hapı kullanıyorum bakalım hayırlısıyla olur inşallah

inş. canım. ilaç olarak ne verdi adı nedir.

Arkadaşlar benimde büyük bir sorunum var!!9 aydır bebek istiyorum olmuyor.dr. gittim yumurtaların tembel dedi klomen verdi kullandım fakat tez canlı ben ilaç bittikten hemen sonra gittim dr. bişe belli olmaz ama bakalım yine dedi ve durum aynıymış bu arada incir ve soğan kürüde içtim hiçbir değişiklik yok.iğne vurulman gerekiyor dedi ama ne iğnesi olduğunu söylemedi (dr tavrı çok önemli)bende soramadım:( şimdi iğne vurulucam.adetlerim gayet düzenli ama kürleri içtikten sonra ki ay adetim ilk defa 6 gün gecikti bende ki heycanı tahmin edersiniz zaten ama sonuç hüsran bakalım iğneden sonra ne olacak.adetliyken iğne vurulmam gerekiyormuş yorumları okuyorum çatlatma iğnesinden sonra 32 saaat sonra ilişki olması gerekiyormuş adetliyken ilişki olur mu yaa??noluur yardım edin bana...

slm arkadaşlar benimde yumurtalıklarımda sorunum var 9 aydır tedavı goruyorum öncelikle ağrılarım vardı doktor üşütmekten infeksiyon dedi bi süre ilaç kulandım ineler falan onları atlattık derken adet gordum ve adetım geceli 3 gün sonra yeniden adet gördüm doktorumu aradım olayı anlattım yenıden çağrdı test yaptılar LH oranım çok yüksek 23.6 NORMALDE EN FAZLA 10 OLMASI GEREKIYOMUŞ bana doğum kontrol hapları yazdı DİANE 35 DRAJE 5 ay 15 gundur kulanıyorum ve 1 haftalık hapım kaldı ilaçlarım bıtınde yenıden gıdıcez ama çok korkuyorum ya etkısı olmadısa diye..

Son düzenleme:
[karamelli] adetinin 3 günümü çağrıyo doktor seni bnmde 1 hafta sonra ilaçlarım bıtıyo adet gordüğümde 3 gunu benide çagrıyo sana 32 satın içinde ilişkiye girmelisin dedise zaten adetin son gunlerı olur 32 saat demek 3 gun demek 4 gundne sonrada normal olarak fazla olmuyodur okdar stres yaratma kendine

Son düzenleme:
Kizkar 15 aralikta hasta oldum ben gittim doktora hsg cekildi yumurta takibi yapti bu ay, gecen ay asilama oldugu icin buay bisey yapmadi doktor yumurtam 2.0 cm oldu ama progesteron hormonum 16.gunde 0.4 cikti cok dusukmus:..( ama doktorum bu konuda bisi demeden pregnyl catlatici igne yaptir yarin dedi bu ay ihtimal var mi. ?bu hormon dusuk diye gebelik sansi azsa neden catlatma ignesi kullaniorum. Bilgisi olan varmi. Igne sonrasinda da progestan vajinal alicam bu hormonu yukseltirmi

Arkadaşlar benimde büyük bir sorunum var!!9 aydır bebek istiyorum olmuyor.dr. gittim yumurtaların tembel dedi klomen verdi kullandım fakat tez canlı ben ilaç bittikten hemen sonra gittim dr. bişe belli olmaz ama bakalım yine dedi ve durum aynıymış bu arada incir ve soğan kürüde içtim hiçbir değişiklik yok.iğne vurulman gerekiyor dedi ama ne iğnesi olduğunu söylemedi (dr tavrı çok önemli)bende soramadım:( şimdi iğne vurulucam.adetlerim gayet düzenli ama kürleri içtikten sonra ki ay adetim ilk defa 6 gün gecikti bende ki heycanı tahmin edersiniz zaten ama sonuç hüsran bakalım iğneden sonra ne olacak.adetliyken iğne vurulmam gerekiyormuş yorumları okuyorum çatlatma iğnesinden sonra 32 saaat sonra ilişki olması gerekiyormuş adetliyken ilişki olur mu yaa??noluur yardım edin bana...

iğne dedıgı catlatma iğnesı degıl yumurta geliştirici iğneler var göbekten yapılıyo doktorun ondan baksetmıştır yumurtan gelışıncede catlatma iğnesı oluyosun sonra ilişki

selam kızlar bende doktora gittim gelcek ay adetin ikinci günü gel yumurta geliştirici hap yada igneyle hızlandıralım dedi cok düşük dozda vercm dedi ama istemezsen normal yoldanda olur bekle dedi sizce butür ilaçlar zararlımı

selam kızlar bende doktora gittim gelcek ay adetin ikinci günü gel yumurta geliştirici hap yada igneyle hızlandıralım dedi cok düşük dozda vercm dedi ama istemezsen normal yoldanda olur bekle dedi sizce butür ilaçlar zararlımı

ben iğne kullanıyorum canım bı zararı yok benım yumurtalarım normalde buyuyodu ondan önce klomen kullandım onu kullanmaa surem doldugundan iğneye gectık

burdaki hamileleri görünce içime umut doğuyor.. ama soruma kimse cevap vermemiş heryere yazdım.nolur yardımcı olun ..yeni hamileleri görüyorum progesteron patlatma ignesi yapılıp ilişki olduğunda vajinal yolla alınan protestan ile yükselir mi gebelik olur mu; (

ben iğne kullanıyorum canım bı zararı yok benım yumurtalarım normalde buyuyodu ondan önce klomen kullandım onu kullanmaa surem doldugundan iğneye gectık

canım peki adetin 2.günü gitsem bana ilaç verse yumurta geliştirici tekrar kontrole cagıracakmı yada kacgün sonra cünkü ben adet oldugum tarihlerde yurt dışına cıkıcam 15 gün kadar

canım peki adetin 2.günü gitsem bana ilaç verse yumurta geliştirici tekrar kontrole cagıracakmı yada kacgün sonra cünkü ben adet oldugum tarihlerde yurt dışına cıkıcam 15 gün kadar

evet zaten 2.gunu baslanıyo tedavıye her doktor aynı degıldır benım doktorum sık cagıryo bı 8.gun bırde 12. gun cagıryo ama cabuk buyurse daha erken cagrıyo çatlatma iğnesı için

kızlar merhaba
ben yeni üye oldum.4-5 aydır adetimde düzensizlik vardı 10-15 gün gecikmeli oluyodum son adetimide 16 gün gecikmeli oldum. Testler hep negatif çıktı kan testide idrar testide.en son bugün doktora gittim rahmin durumu iyi küçük küçük yumurtalar var hormonların yetersiz kaldığı için hamile kalmıyosun dedi.tarlusal ve diane verdi tarlusalı 10 gün sabah akşam içicem bittikten sonrada adetin 1.günü diane ye başla 6 ay bunu kullan sonra gel hormon testi yapalım dedi.hamile kalmak istiyorum ama olmuyo.bu ilaçları kullanıp iyi sonuç alan var mı nolur bilgi verin :(

slm kızlar. adetimin 2. günü gititm doktora 5 gün kullanmam için klomen verdi. 11-12-13 günler kullanmam için eestrofem verdi. bugün onuda kullandım. 13. gün kontrole çağırdı. yarın gideceğim. adetin 16. gününden itibaren duphaston kullanacağım 10. gün. bakalım yarın ne diyecek. inş. yumurtalar gelişmiştir bu ay hamile kalabilirm.

kızlar merhaba
ben yeni üye oldum.4-5 aydır adetimde düzensizlik vardı 10-15 gün gecikmeli oluyodum son adetimide 16 gün gecikmeli oldum. Testler hep negatif çıktı kan testide idrar testide.en son bugün doktora gittim rahmin durumu iyi küçük küçük yumurtalar var hormonların yetersiz kaldığı için hamile kalmıyosun dedi.tarlusal ve diane verdi tarlusalı 10 gün sabah akşam içicem bittikten sonrada adetin 1.günü diane ye başla 6 ay bunu kullan sonra gel hormon testi yapalım dedi.hamile kalmak istiyorum ama olmuyo.bu ilaçları kullanıp iyi sonuç alan var mı nolur bilgi verin :(

nolur yardım edin bu konuyla ilgili kızlar :(

Back