Gebeliğe Hazırlık Yumurtanın çatlaması

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ferda8

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2019
657
347
103
31
Merhaba kızceler dün hastaneye gittim ve alttan ultrasonla baktılar yumurtan bugün yarın çatlayabilir dediler ne zaman ilişki olmalı

Tam canım sağol dünü değerlendirdik bide yarını değerlendirsek olurmu

Tavsiyem bugün, yarın ve öbür gün. Geç çatlama ihtimaline karşı..
Ne kadar deneme o kadar yüksek şans ama tabi olacağı varsa tek seferdede oluyor

Tavsiyem bugün, yarın ve öbür gün. Geç çatlama ihtimaline karşı..
Ne kadar deneme o kadar yüksek şans ama tabi olacağı varsa tek seferdede oluyor
Aynen canım biz bugünle yarınıda deniyelim ama kasıklarda ağrım var çatladımı acaba ovilasyon testiyle yarın deniyecem

Aynen canım biz bugünle yarınıda deniyelim ama kasıklarda ağrım var çatladımı acaba ovilasyon testiyle yarın deniyecem

ovulasyon testini bugünde yap, önümüzdeki 3-4 gün boyunca yap bakalım ve kesinlikle değerlendirin bu 3 günü bence

Bendede dünden biraz kasıklarıma bişey oldu ve akıntım bazen çok geliyor ama dün ovulasyon testim T çizgisi hayalet gibi çıktı beklicez nasip

ovulasyon testini bugünde yap, önümüzdeki 3-4 gün boyunca yap bakalım ve kesinlikle değerlendirin bu 3 günü bence
2 gibi yapayım o zaman dünü değerlendirdikte spermler güçlü olsun diye bugün aramı versek diye düşünüyodum bugünüde denemeliyiz dimi

Bendede dünden biraz kasıklarıma bişey oldu ve akıntım bazen çok geliyor ama dün ovulasyon testim T çizgisi hayalet gibi çıktı☹ beklicez nasip
Benimde öyle akıntımda çok kasıklarım ve göğüslerimde ağrı var

2 gibi yapayım o zaman dünü değerlendirdikte spermler güçlü olsun diye bugün aramı versek diye düşünüyodum bugünüde denemeliyiz dimi

yumurtlama zamanında 3-4 gün ard arda ilişki öneriliyor yumurtlama zamanı bittikten sonra gün aşırı o yüzden bence bu 3-4 günü değerlendirin ard arda

yumurtlama zamanında 3-4 gün ard arda ilişki öneriliyor yumurtlama zamanı bittikten sonra gün aşırı o yüzden bence bu 3-4 günü değerlendirin ard arda
Hayırlısı artık ekimden güzel haberler alırız inşallah

Yumurta çatlamışmı kızlar 2.idratımla ovilasyon testi yaptım

Eklentiler

• IMG_20191004093524.jpg
    188 KB · Görüntüleme: 23
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…