Kızlar yumurtlamadan sonra sağ kasgmda aradabr gelen bi ağrı var 3 gün önce yumurtlama oldu ovu. Testi siliklesti çatladı yani. Dünden beri bugün daha çok sadece sağ kasgmda batma şekilinde ağrı var. Ben yumurta catlamdi mi acaba kiste mi dönüştü diye korkuyorum böyle bi durum yaşayan var mı
Korunmuyorsanız olabiliyor aynısını yaşadım (yumurtlamadan regle kadar süren sağ kasık ağrısı olarak ve yumurtlamayı da şiddetli olarak hissediyordum) birkaç ay boyunca böyle devam etti ve doktora sordum bende kiste çevirdi sandım ama kist vs yoktu normal dedi sonra hamile kaldım.
Kızlar yumurtlamadan sonra sağ kasgmda aradabr gelen bi ağrı var 3 gün önce yumurtlama oldu ovu. Testi siliklesti çatladı yani. Dünden beri bugün daha çok sadece sağ kasgmda batma şekilinde ağrı var. Ben yumurta catlamdi mi acaba kiste mi dönüştü diye korkuyorum böyle bi durum yaşayan var mı
Bu ay testin silikleşmesi sonrasında sağ kasığımda ağrı ben de yaşadım bir kaç gün sonra geçti regl dönemim hala gelmedi beklemedeyim korkulacak bir şey olacağını sanmıyorum endişe etmeyin
Merhaba bugün 17 gün benim 13 günde pik olmuştu yumurtalık testim bu ay gün aşırı birliktelik oldu. Sağ kasıkta batma var ama batmaninda yanında sanki yakma hissi de var yattigim.yerden ayaklarımı sallıyorum hatta ağrı sağ kalcayla bel.arasinda da oluyor. sağ gogsumun ucuna dokunamiyorum bile sol da şiş ama. sag gogsum kolumu kaldirsam meme ucundan acıyor yanıyor sanki Allah kabul.etsin niyetliyim de inşallah kist oluşmamıştır bende çok korkuyorum
Bat 5.6 Mayıs benim.bu arada şuan çok.erken biliyorum ben şuan da kist olayı için koruyorum hamilelik düşünmüyorum ama catlamayi gördüm 14 günün aksami silikti ama döllenme.oldu mu bilmiyorum belki kist oluştu Allah'ım inşallah hamile olurum. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah