Yumurtama takibi

mnkserce2

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2024
144
8
22
IMG_3656.jpeg

Merhaba kızlar ekte görüldüğü gibi ilk kez yapıyorum bu Lh testini ama anlamadım hep böyle çıkıyor adet düzensizliğimde var bu testi yapmadan önce de 55 gün gecikmişti adetim alttan muane yapıldığında da bi sıkıntı çıkmadı hormonlarımda da bir sıkıntı yoktu bende bi kür aldım hayıt tohumlu filan şurup gibi sabah akşam onları kullanıyorum beta hcgb olan şey de ilk hamilelik testi yaptığımda 0,2 çıkmıştı dün de 1,20 ye yükselmiş ne zamana kadar devam edicek bu durum çözemedim ayın adetim biteli 8 gün oldu bi akıl verin

Eklentiler

• IMG_3656.jpeg
    IMG_3656.jpeg
    121,4 KB · Görüntüleme: 39
Adet biteli 8 gun olduysa adetınızde duzenlı degılse suan yumurtalama gormemeniz normal bence belki geç buyuyordur yumurtanız ıkı cizgi aynı renk olucak yada max tarafına yakın olan cızgı daha koyu olucak onu takıp edın oyle olunca degerlendırın ertesı gun veya 2 gun sonrası silikleşince yumurta çatlamış oluyor

Adet biteli 8 gun olduysa adetınızde duzenlı degılse suan yumurtalama gormemeniz normal bence belki geç buyuyordur yumurtanız ıkı cizgi aynı renk olucak yada max tarafına yakın olan cızgı daha koyu olucak onu takıp edın oyle olunca degerlendırın ertesı gun veya 2 gun sonrası silikleşince yumurta çatlamış oluyor
En son yaptığım sanki öyle gibi herifi darlamaktan bıktım 😂😂😂

Ogun bır gun oncesı ertesı gun bu gunlerden sadece bırınde girilsede yeter tahmınımce cunku sperm vucutta 5 gun canlı yasayabılıyor onemlı olan catlayan yumurtaya gırmesı 😂
Hahahajajaj çok tatlısınız inşallah istediğimiz gibi olur herşey ama benim vucüdüm değişik 5 gün yaşatanı bile rahat bırakmaz çünkü 6 aydır istiyorum ama tık yok uygulama üzerinden yapıyım dedim güven vermedi bide bunu deneyim bakım

Hahahajajaj çok tatlısınız inşallah istediğimiz gibi olur herşey ama benim vucüdüm değişik 5 gün yaşatanı bile rahat bırakmaz çünkü 6 aydır istiyorum ama tık yok uygulama üzerinden yapıyım dedim güven vermedi bide bunu deneyim bakım
Bende 10 aydır korunmuyorum tahlıllerım de muayenemde bır sıkıntı yok 2 kere catlatma ognesı vuruldum olmadı son reglımden sonra rahım fılmı cekıldım temız cıktı 6 ay gebelık sansı yuksek dedıler bakalım kısmet artık bekliyoruz 😅

X