Yumurtam hic büyümemis 😔

Tatli Limon

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2020
1.418
1.133
83
Zübde-i alemsin sen 💫
Merhaba herkese. Bir seneden fazla oldu evliyim ve bir kürtaj yaşadım bu süreçte.(2 ay oldu). Evlendigimden beri hiç korunmadim. Gecen hafta yumurta takibinde 15 mm idi yumurtam. Bugün gittim yine aynıydı.(bugün adetin 12.gunu) Moralim çok bozuldu. Doktorum salı yine gel takip edicez dedi. Bu şekilde büyümeden kalırsa nolcak ? Korkuyorum ve bu konuda pek bi bilgim yok

Merhaba canım bende aynı durumdayım hatta bugün geldim doktordan adetimin 16. Günündeyim ve hiç gelişmemiş yumurtam öyle ki kaç mm oldugunu bile söylemeye gerek duymadı doktor. Bu ay böylece çöp oldu ve bir dahaki ay klomene başlatıyor doktorum tek sorunumuz bu olsun çözeriz dedi üzülme sende

Yok kullanmadim bi şey. Ama bir haftada yerinde sayması normal mi çok küçük bir fark var arada
Hiç canını sıkma bak ne güzel yumurtaların var ve kadınlar her ay ovulosyon görücek diye birşey yok. Kendiliğinde 15mm oldu ise yumurta geliştirme ile hemen istenilen mm gelicek demektir , aslında güzel birşey :) içini ferah tut ve aceleci olup yorma kafanı. Bak ben tüp tedavisi görüyorum , kullanılan doz yüksek olmasına rağmen 2 yumurtam zor gelişti ve içindn 1 tane çıktı diye nasıl mutlu oldum. O yüzden sıkma canını ... ve kalite arttırıcı vitamin kullan gelişine de fayda edicektir. prowomen yada maxıjuno gibi markalardan birini alıp kullanabilirsin. içeriği zenginleştirilmiş vitaminler. Bunlarla gebe kalan çok kişi var :)

Benim de aynı daha ilaç falan demedi salı gitcem umarim ilaçların sonuç verir canım

Çok geçmiş olsun üzüldüm zor bir serüven seninki doktor ilaç falan bi şey demedi henüz. Ona sormadan kullanamam bunları değil mi

Özel olmayacaksa ne kadar oldu evliliğin ve çocuk var mı acaba

Benim de aynı daha ilaç falan demedi salı gitcem umarim ilaçların sonuç verir canım
Benimde 12. Günden beri takip ediliyor hiç gelişme görmeyince bir dahaki ay klomen başlamaya karar verdi belki sanada aynı tedavi uygulanır. Bende çok üzülüp korktugumu söyledim bugün doktora böyle yaparsam tedaviden cevap alamayacagımızı stresimi kontrol altında tutmam gerektigini söyledi. O yüzden sende stres yapma belki salı gününe kadar gelişme kaydedebilir yumurtan

Benim iğnelere rağmen 15mm olarak takılıp kaldığı ay hamilelik gerçekleşmişti. Sağlıklı ilerlemedi gebelik ama sonuç olarak hamile kalabildim. Çok karamsar olmayın lütfen.

İster istemez üzülüyorum Önümüzdeki ay mi başlayacaksın adetten sonra mi başlanıyor acaba

Benim iğnelere rağmen 15mm olarak takılıp kaldığı ay hamilelik gerçekleşmişti. Sağlıklı ilerlemedi gebelik ama sonuç olarak hamile kalabildim. Çok karamsar olmayın lütfen.
Ben 10. Ayda kendiliğinden hamile kalmıştım ve büyük ihtimalle o da böyle küçük kaldığı için kaybettim. Ben de bugün doktor küçük kalmış diyince karalar bağladım pek bir bilgim de olmayınca bu konuda . Sizin ne kadar önce oldu bu olay ve tekrar hamile kalabildiniz mi

Evet
İster istemez üzülüyorum Önümüzdeki ay mi başlayacaksın adetten sonra mi başlanıyor acaba
evet canım adet olunca 5. gün başlıcam bu ay herhangi bi gebelik şansım kalmadı. Bende çok üzüldüm çok ağladım hatta ama bugün doktorun dediginden sonra düşündüm ve bir de stres faktörüyle işimi zorlaştıramam böyle bi lüksüm yok

Nisan ayında oldu, pandemi sebebiyle bir daha doktora gidemedim e haliyle hamile de kalamadım tabi.
Güzel bir noktaya değinmişsiniz benim de kafamı kurcalıyor bu. Yumurta küçüklüğüyle gebelik ilerlemesinin bir alakası olabilir mi gerçekten?

Bende pko da vardı bence gelişmedi ondan gitti . Doktor bunu demedi ama

Kontrolünüze gidin mutlaka 12.günde 15mm iyi bir değer bilemezsiniz salı günü yeterli büyüklüğe ulaşmış olabilir çatlatma iğnesi uygun görebilir doktorunuz ihmal etmeyin mutlaka gidin

Evet bana da doktor bunla alakalı bişey söylemedi. Kalp atışını falan duymuştuk, sağlıksız bebekler yaşamaz dedi. Yumurta ile alakalı bir şey demedi.
Benim de aynı . Kalp atışı duyuldu sadece bebek biraz yukarıda demişti. Sonra küçük bi kanama başladı gittim kalbi durmuş dedi. Geçmiş olsun tekrar sana da

Kontrolünüze gidin mutlaka 12.günde 15mm iyi bir değer bilemezsiniz salı günü yeterli büyüklüğe ulaşmış olabilir çatlatma iğnesi uygun görebilir doktorunuz ihmal etmeyin mutlaka gidin
Teşekkür ederim inşallah öyle olur. Bu cevaplardan sonra rahatladım biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…