kızlar ben bu adetimin 4.günü gonalf 300 kullandım başıma bi sürü aksilik geldi..konuda açmıştım..neyse ilk kalemi 50 lik dozla başladım ikinci kalemi 5 lik vurundum..bugün adetin 14.günüydü ve ultrasona girdim sadece 7mm olmuş..ilaç kulanmadan zaten 6 mm oluyordu..doktor 10 mm olsa iyiydi ama gelecek aya bırakalım dedi..ara vermeyelim ilaçlar vucudunu biraz uyarmıştır dedi..eşimde hareksizlik var ve keçiboynuzu kürü ve incir kürleri yapacağım.nasıl oluyor anlatırmısınız..çok mutsuzum..eşime çatıyorum hepmafoldumbenalsanaalsanasmile
benim bu ay 4 tane 23mm boylarında yumurtam oluştu , eşimdede hiç sorun yok ama olmadımı olmuyor işte..........
Rabbim bütün bekleyenlere hayırlısıyla bu ay evlatlarını versin....
kızlar ben bu adetimin 4.günü gonalf 300 kullandım başıma bi sürü aksilik geldi..konuda açmıştım..neyse ilk kalemi 50 lik dozla başladım ikinci kalemi 5 lik vurundum..bugün adetin 14.günüydü ve ultrasona girdim sadece 7mm olmuş..ilaç kulanmadan zaten 6 mm oluyordu..doktor 10 mm olsa iyiydi ama gelecek aya bırakalım dedi..ara vermeyelim ilaçlar vucudunu biraz uyarmıştır dedi..eşimde hareksizlik var ve keçiboynuzu kürü ve incir kürleri yapacağım.nasıl oluyor anlatırmısınız..çok mutsuzum..eşime çatıyorum hepmafoldumbenalsanaalsanasmile
yumurta 20 mm den fazla büyürse ona kist diyorlar.o kadar büyümesine izin vermemeleri gerek bence.18mm falan olunca çatlatma iğnesi yaparlar.anlamadım yani....
bazılarının yumurtası 28-30 mm falan oluyor ve buna rağmen aşılama yapılıyor. sağlıklı bir yumurta çatlamadan o kadar büyür mü hiç.
fatma erdem okadar sevindimki allah tamamına erdirsin...sanırsam tedaviyi bıraksak bile ilaçların etkisi bi kaç aydaha sürüyyo yalnız benim kocamdada hareketsizlik var ve sperm sayısı normalden çok yüksek..keçiboynuzu kürü yapıyoruz bende şimdi soğan kürü yapıyorum..adet oluncada incire başlıcam ve içimden bi ses gelecek ay hamilesin diyo allah biliyorki bu ay olmayacağını tahmin ediyordum..rabbim sabret dedi..bense acele ettim..neyse hayırlısı..dozu yükselteceğiz artık...
tatlıcık canım konuma ilginden dolayı çok teşekkür ederim..uzun süre banlaanmıştım giremedim...farlutal kullandım ve 12 günden beride soğan kürü uyguluyorum..bugün yarın adet olmam gerek..adetim başlayıncada iğnelere başlıcam ama incir kürüde yapıcam...aşılamayla..eşimin spermlerinde yavaşlık var onada 15 gündür keçiboynuzu çörek otu kürü yapıyorum....desteğin için sağol..sen ne alemdesin