- 3 Eylül 2019
- 537
- 519
- 18
- Konu Sahibi Papatyaa00
-
Ben yaşadım bunu. Bende de geç gelişti ama gelişti famera kullandım ben de 5 gün sabah akşam. Olacak merak etme. Ben çok panik yapmıştım ama gerek yok artık herşeye var bir çare.Selam kızlar
Adetimin 3. Günü femara kullanmaya başladım 5 gün 2 günde bir doktor takip ediyordu yumurtaları en son gittiğimde 2 yumurtam da 13 mm olmuştu bugün 2 geçmesine rağmen hiç gelişme görünmüyor dedi 2 gün sonra tekrar gel aynıysa iğneyi de yapmayacak sanırım öbür aya kalır dedi bugün 12. Günü adetimin bu durumu yaşayan var mı gelişmeye devam eder mi sizcee.
Ya ben kullandım ama günde 1 tane şuan içimi rahatlattın ya sabahtan beri ağlamaktan içim gittiBen yaşadım bunu. Bende de geç gelişti ama gelişti famera kullandım ben de 5 gün sabah akşam. Olacak merak etme. Ben çok panik yapmıştım ama gerek yok artık herşeye var bir çare.
Hayır ağlayacak birşey yok ben 2 hafta 2 günde bir gittim doktor yumurta göremiyor du hatta sen regli oluyormuusn eminmisin diye soruyordu ama birden yumurtalar görünmeye başladı yavaş yavaş büyüdü ve 3 gelişmiş yumurta ile iynemi oldum. Sakin ağlama çok zarar veriyorsun kendine olacak merak etme. Ben sabırla bekledim 24 gün sonra gelisti yumurtalar. Ki 41 yaşındayım benYa ben kullandım ama günde 1 tane şuan içimi rahatlattın ya sabahtan beri ağlamaktan içim gitti
Hay maşallah bende o sabır yok sanırım hastane ortamı beni çok geriyor bide öyle pat diye söyleyince moralim bozuldu bende 20 yaşındayımHayır ağlayacak birşey yok ben 2 hafta 2 günde bir gittim doktor yumurta göremiyor du hatta sen regli oluyormuusn eminmisin diye soruyordu ama birden yumurtalar görünmeye başladı yavaş yavaş büyüdü ve 3 gelişmiş yumurta ile iynemi oldum. Sakin ağlama çok zarar veriyorsun kendine olacak merak etme. Ben sabırla bekledim 24 gün sonra gelisti yumurtalar. Ki 41 yaşındayım ben
Morel bozacak hiç birşey yok ki yaşın daha 20 sen bu kadar kasmasan çok daha kolay olacak emin ol.Hay maşallah bende o sabır yok sanırım hastane ortamı beni çok geriyor bide öyle pat diye söyleyince moralim bozuldu bende 20 yaşındayım☺
En çok şu gelişmemiş lafına taktım ya 2 tane yumurtam vardı 13 mm herşey yolunda dedi 2 gün önce bugün böyle diyince moralim bozuldu inşallah sizin dediğiniz gibi olur da gelişirMorel bozacak hiç birşey yok ki yaşın daha 20 sen bu kadar kasmasan çok daha kolay olacak emin ol.
benim 16. gunu 22mm olmustu 13. gunu gittigimde çok kucuklerdiSelam kızlar
Adetimin 3. Günü femara kullanmaya başladım 5 gün 2 günde bir doktor takip ediyordu yumurtaları en son gittiğimde 2 yumurtam da 13 mm olmuştu bugün 2 geçmesine rağmen hiç gelişme görünmüyor dedi 2 gün sonra tekrar gel aynıysa iğneyi de yapmayacak sanırım öbür aya kalır dedi bugün 12. Günü adetimin bu durumu yaşayan var mı gelişmeye devam eder mi sizcee.
Birden bire mi oluyor ya bunlarbenim 16. gunu 22mm olmustu 13. gunu gittigimde çok kucuklerdi
valla bilmem ama 14 15 16. günlerde aşırı bir kasik ağrım olmustu anladim büyüdüğüi zaten tabi tutmadi benim suan regl oldum ama sizin tutar insalalhBirden bire mi oluyor ya bunlarbenimde 13 mm di 12. Gün bugün 14. Gün gelişmemiş dedi
İnşallah ya olmadı aşılama deniycem artık napalımvalla bilmem ama 14 15 16. günlerde aşırı bir kasik ağrım olmustu anladim büyüdüğüi zaten tabi tutmadi benim suan regl oldum ama sizin tutar insalalh
eylül ayi topik kurucusu asılan ile ikiz hamile ben biraz kilo vereyim sonra insallahİnşallah ya olmadı aşılama deniycem artık napalım
Ne kadardır istiyorsun cnmeylül ayi topik kurucusu asılan ile ikiz hamile ben biraz kilo vereyim sonra insallah
4 ay oldu ama 2 yıllık evliyim canım bu ay klomen catlatma igneis kullandim ama olmadiNe kadardır istiyorsun cnm
Bende ilk defa kullanıyorum tecrübesizim bu konuda bakalım hayırlısı artık4 ay oldu ama 2 yıllık evliyim canım bu ay klomen catlatma igneis kullandim ama olmadi
hayirlisi canmBende ilk defa kullanıyorum tecrübesizim bu konuda bakalım hayırlısı artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?