Yumurtam gebeliğe mi hazırlanıyor

Tatszhayat

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2020
607
376
103
29
Kızlar , şöyle bir şey duydum. Adet gecikmesinin olması, sonraki ay yüksek ihtimalle gebe kalınacağının ihtimalini veriyormuş , yumurta ve hormonlar kendini buna hazırladığı İçin adet gecikiyormuş , duydunuz mu ?
Benim adet tarihim hatta saatim bile hiç şaşmazken iki gün gecikti . İki kere erken gebelik testi yaptırdım negatif ama adet de olmuyorum hiç başıma gelmemişti daha önce

Nerden duydunuz ilginçmiş. Ben geçen ay ilk defa korunmasız ilişki yaşadım 5 gün gecikmişti.

Kızlar , şöyle bir şey duydum. Adet gecikmesinin olması, sonraki ay yüksek ihtimalle gebe kalınacağının ihtimalini veriyormuş , yumurta ve hormonlar kendini buna hazırladığı İçin adet gecikiyormuş , duydunuz mu ?
Benim adet tarihim hatta saatim bile hiç şaşmazken iki gün gecikti . İki kere erken gebelik testi yaptırdım negatif ama adet de olmuyorum hiç başıma gelmemişti daha önce
Evet daha önce bana da söylemişlerdi ama öyle olmadı malesef

Benim ilk gebeligim öyle oldu.ilk denemede bir kaç gün geç geldi reglim.normalde düzenli olur.ikinci ay hamile kalmıştım.
Ozamanlar bende öyle düşündüm.sanirim vücut kendini hazırlıyordu

katilmiyorum, her ay yumurta kendini gebelige hazirliyor zaten. 13 - 14 yasinda başlıyor her ay olan ümitli mucadelesine. hazirlaniyor, yola cikiyor, bir spermle denk gelebilme umuduyla uzun yollar aşiyor :) denk gelirse ne ala - olmazsa adetle disari atiliyor. yani adet oldugumuz her ay yumurtanın gebelik umidiyle ciktigi yolun o ayki sonlanmasi demek.

Back
X