- 21 Ekim 2017
- 1.463
- 3.168
Mesela bu 6 ekim benim 7 ekimde siliklestiSilikleştiyse çatlamıştır muhtemelen....fotoğrafı vasa atar mısın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mesela bu 6 ekim benim 7 ekimde siliklestiSilikleştiyse çatlamıştır muhtemelen....fotoğrafı vasa atar mısın
Çatlamş o zaman çünkü iki çizgide aynı derecede koyu olmuş benim 3 gündür aynı bu testteki gibi koyu daha silik olmadııMesela bu 6 ekim benim 7 ekimde siliklesti
İnsaşalllh canım çatlamıştır ve tutmuştur bat ‘ın ne zamandı senin benim bazı aylar 27gün bazen 28 en geç 31 günde oluyorum bu düzensiz sayılmaz herhalde bu ay 24ü bat benim koyu günleri değerlendirdim gerisi takdiri ilahi artıkInsallah catlamistir cunku gecen ay catlamayip kist oldu ve ilk defa hayatimda adetim gecti. Gecen aYlarda kist olsada adet olurdum ama gecen ay olamadim. O yuzden catlamasi cok iyi benim icin.
Insallah benim bat 21i cunku 6 ekimde ovulasyon pik olduİnsaşalllh canım çatlamıştır ve tutmuştur bat ‘ın ne zamandı senin benim bazı aylar 27gün bazen 28 en geç 31 günde oluyorum bu düzensiz sayılmaz herhalde bu ay 24ü bat benim koyu günleri değerlendirdim gerisi takdiri ilahi artık
Ayy hade inşllah hayırlı haberlerini bekliyorum olmazsada karamsar olma çok daha hayırlısı bizi bekleyecektir Allah’ın izniyle inşllahInsallah benim bat 21i cunku 6 ekimde ovulasyon pik oldu
Çatlamş o zaman çünkü iki çizgide aynı derecede koyu olmuş benim 3 gündür aynı bu testteki gibi koyu daha silik olmadıı
Yok yapmadım ama çok koyu çıkan gün kan testi yapmıştım ve horman testi negatif çıktı o günle beraber 3gün dür koyu çıkıyor bildiğim bildiğim kadarı ile pko da değilimgebelik testi yaptın mı? gebelik olduğu zaman da ovulasyon testi çift koyu çizgi gösteriyor.
Yok yapmadım ama çok koyu çıkan gün kan testi yapmıştım ve horman testi negatif çıktı o günle beraber 3gün dür koyu çıkıyor bildiğim bildiğim kadarı ile pko da değilim
Hiç bir şey maalesef pek bir şey demedi bir sorun yok dedi Usg den bakıp bi kaç folikül var dedi stres yapma gibi şeyler.pko lu olsaydım herhalde anlardı diye düşünüyorum ilçedeyim devlet hastanesinde muayene oldum cihazlar çok iyi değil bellidedoktorun yorum ne peki bu konu da
doktorun yorum ne peki bu konu da
Hiç bir şey maalesef pek bir şey demedi bir sorun yok dedi Usg den bakıp bi kaç folikül var dedi stres yapma gibi şeyler.pko lu olsaydım herhalde anlardı diye düşünüyorum ilçedeyim devlet hastanesinde muayene oldum cihazlar çok iyi değil bellide
Gebelik içinde çok erken olduğunu düşünüyorum çünkü zaten piki son üç gündür görüyorum önceki testler deki koyuluk sonrakiler kadar koyu da değil zaten
Yumurtanın olgunlaştığını veya çatlayıp çatlamadığını sormadın mı?
[/QUOTE sordum çatlayıp çatlamadgını göremem dedi
Değerlendirdim bugün yine yapayım bir test yine koyuluk varsa bi anormallık olduğu kesinleşir herhalde bunkadr uzun süre pik kalamaz herhaldesen yine de değerlendir o zaman canım.
Değerlendirdim bugün yine yapayım bir test yine koyuluk varsa bi anormallık olduğu kesinleşir herhalde bunkadr uzun süre pik kalamaz herhalde
normal şartlarda 2 gün pik görünüyor.
[/QUOTE
Evet yine koyu çıkarsa Demekki yumurtam çatlamıyor diye düşünürüm artık malesef
Canım ne yaptın son durum neInsallah benim bat 21i cunku 6 ekimde ovulasyon pik oldu
Mesela bu 6 ekim benim 7 ekimde siliklesti