Gebeliğe Hazırlık Yumurtam çatlamıyor mu::(

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Pisik2521

Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2020
558
192
35
Kızlar buna yakın bir durum Yaşayan varsa cevaplayabiilir mi ...ben sat günümün 17sinde ovü testinde çift koyu çizgi gördüm iki gün sonra çok daha koyu çift çizgi gördüm ve hala koyu çiZgi devam ediyor son 3gündür koyu çizgi var sanırım benim yumurtam çatlamıyor 5 aylık evliyim ilk kez ovü testi kullanıyorum bilgisi olan yazarsa sevinirim

Eklentiler

• 9BF67482-1E30-4F03-9ADC-7260D5161AF3.jpeg
    9BF67482-1E30-4F03-9ADC-7260D5161AF3.jpeg
    94 KB · Görüntüleme: 378
Kızlar buna yakın bir durum Yaşayan varsa cevaplayabiilir mi ...ben sat günümün 17sinde ovü testinde çift koyu çizgi gördüm iki gün sonra çok daha koyu çift çizgi gördüm ve hala koyu çiZgi devam ediyor son 3gündür koyu çizgi var sanırım benim yumurtam çatlamıyor 5 aylık evliyim ilk kez ovü testi kullanıyorum bilgisi olan yazarsa sevinirim
Muhtemelen pko var yada gebesin bu iki durumda bu şekilde olur

Hormon tahlili yaptı mı doktor birde vajinal ultrason ile bakmış mıydı?bazı kadınlarda hormon da bazılarında da ultrasonda pko görüntüsü oluyor. Zaten adet düzensizliği en büyük pko belirtisi

Hormon tahlili yaptı mı doktor birde vajinal ultrason ile bakmış mıydı?bazı kadınlarda hormon da bazılarında da ultrasonda pko görüntüsü oluyor. Zaten adet düzensizliği en büyük pko belirtisi
Usg ile baktı sadece enfeksiyon için ilaç verdi yumurtalıkların iyi kist falan var mı dedim hayır yok dedi iki gün önce en tsh ve prolaktıne bakıldı normal değerler aralığında ama bat tarihim 24 gebelik için de çok erken sanırım

Ha bu arada 24eylğlde ben kımyasal gebelik geçirdim yumurtlama gününü etkiler mi acaba gerçi daha önce ne zaman yumrtladogıöı bile bilmiyordum ki 😓

Usg ile baktı sadece enfeksiyon için ilaç verdi yumurtalıkların iyi kist falan var mı dedim hayır yok dedi iki gün önce en tsh ve prolaktıne bakıldı normal değerler aralığında ama bat tarihim 24 gebelik için de çok erken sanırım
Tsh ve prolaktin değil Lh ve fsh arasında ki orantı pko bilgisi verir onlara bakmadı mı

Çok teşekkür ederim canım demekkinben çok geç yumurtluyorum ama çatlıyor mu işte onu merak ettim dün usg bakıldı doktor bir kaç tane folğkül çar dedi ilçedeyim çok fazla detaylı tarama imkanım olmuyor mallesef ilkez buraya üye oldum iyi kötü en azından aydınlanmış hiisediyorım ☺️

Çok teşekkür ederim canım demekkinben çok geç yumurtluyorum ama çatlıyor mu işte onu merak ettim dün usg bakıldı doktor bir kaç tane folğkül çar dedi ilçedeyim çok fazla detaylı tarama imkanım olmuyor mallesef ilkez buraya üye oldum iyi kötü en azından aydınlanmış hiisediyorım ☺
Adetin üçüncü günü tsh lh fsh prolaktin ve estradiol hormonların baktır canım zaten bu hormonlar için doğru zaman adetin 3. Günü ona göre daha güvenli sonuç alırsın geçmiş olsun 😇

X