Yumurtam çatlamış 2 tane

sevcan_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2011
650
0
46
Ankara
Mrb kızlar dün doktora gittim ilaç kullanımı sonucu 2 adet yumurtam çatlamış hamile olabilrmiyim

hadi gözün aydın..Allah tamamına erdirsin

vallaha banada yumurtan çatladı dedı ..1 hafta sonra hamıle kaldım :) çalışmalara devam et sen :)

ay kızlar gerçektenmi ya hepiniz saolun amin allah isteyen herekeze versin s,iz ne kullandınız ilaç bende 2 adet çatlamış ikiz olabilir mi

inşallah hamilesindir ama bikaç gün daha çalışmalara devam edin.ben iki ay sadece klomen kullandım hamile kalamadım üçüncü ayımda klomen ve çatlatma iğnesiyle hamile kaldım.banada doktorum iki yumurtan istenilen boyutta demişti bende ikiz diye düşündüm ama bir tane kızım var

saolun kızlar işallah allah herkeze versin isteyen.çok istiyorum bebeklerim olsun belkide hamileyimdir kızlar doktor şaşkınlık yaşadı ssen ne zaman gelmiştin çok çabuk çatlamış dedi.bende hamilemyim dedim henüz belli olmaz dedi ama karnım belim çok ağrıyor

ozaman git eczaneye test al kuzum :) benım gıbı yap ve çift çizgiyi gör hahahaha :))9

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…