Yumurtam çatladı peki ya şimdi ?

Hacerindunyasi

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2025
19
2
1
36
Çift klomenden sonra 2 tane yumurtam olgunlaştı evvelsi gün birliktelik oldu iki gün sonra bakalım çatlamış mı dedi doktor bugün baktı çatlamış peki ben nerden bilicem ne zaman çatladığını dün ilişki olmadı bugün çatlayan yunurtanın zamanı dolar mı ?

Bugün değerlendir keşke o günde değerlendirseydin

Söyle soyluyeyım doktora bana geçen cuma baktı yumurtan catlamıs bugünü degerldnır dedi ben oncekı gece oldu deyince bugün kalsın cumartesi kesin olsun hatta pazarda olsa olur olmasa da olur ama cumartesi mutlaka olsun dedı

Bugün değerlendir keşke o günde değerlendirseydin
Pazartesi birliktelik oldu öyle dedi pazartesi çarşamba cuma şeklinde dedi pazartesi oldu dün olmadı bugün baktı çatlamış bugün olacak ama geç kalır mıyım dün eşimle tartıştık kızgınlığa yapmadım Ama olgunlaşmış yumurtanın birisi duruyor ona da cıma bakacak çatlamış mı diye

Yani çatlamadan bir gün önce olmuş sizin spermler içeride 72 saat yaşıyormuş duruyorsa sonradan da yumurtaya ulaşabilir

Yani çatlamadan bir gün önce olmuş sizin spermler içeride 72 saat yaşıyormuş duruyorsa sonradan da yumurtaya ulaşabilir
Evet yanı yumurtlamadan bir gün oncekı gece oldu ondan dedi sperm kalıtesı için bugün yapmayın gittiğim de catlama olmuş dedi saat 2 gıbı felan baktı artık sabah mı catladı oncekı gece mı orasını bilemiyorum ben test yaptım o gün kırmızıydı cumartesı de kırmızydı bize pazarda olsa iyi olur dedi fakat esımın sperm testı Salı günü var deyince o zaman o akşam kalsın dedi yanı ben sadece bir gün önce ve bir gün sonra denemıs oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…