- 27 Ağustos 2019
- 387
- 236
- 33
-
- Konu Sahibi mervengimm
Merhabalar,
3 yillik evliyim ve 3 yildir cocugumu olmuyor. Ilacli rahim filmi cekildi ve sag tupumde tikaniklik vardi az sivi gecisi oldu. Ayrica polikistikover oldugumu ogrendim aslinda her ay adet oluyorum ama 38. Gunleri buluyo. Doktorum klomen tedavisine basladi. Ilk ay yumurtam olusmadi bu ay gunde 3 defa 5 gun olarak verdi ve adetimin 12. Gununde kontrole cagirdi. Bugun 12. Gunum gittim ve sol tarfimda 10,5mm bir yumurta olusmus. Ama doktorum kucuk dedi normalde 12. Gunde en az 15-16mm olmalidi dedi. Fakat senin adet gunlerin ucun 38. Gunlerde o yuzden gec gelisebilir takip edecegiz dedi. 4 gun sonra tekrar cagirdi. Ama ben boyle kalirsa buyumezse diye endishe ediyorum o yuzden yumurtayi buyutucu bitki ve kurler konusunda yardimlarinizi istiyorum. Benimle ayni durumu yasayan var mi ? Incir kuru demeyin cunku polikistikover icin tehlikeliymis incir yumurtayi cogaltiyor ve polikistik zaten cok yumurtadan kanaklaniyor. Simdiden tesekkurler
Canim wimdi klomen ve catlatma ignesi oldum.İbrahim saraçoğLu Nu hiç dinLedin yadA seyrettiN mi..? Bazen tip ıN Çare OLmadığı zamanLardA gerekLi oLuyor bnde de poLikistik ower wardi çoK şüküR gecti..i LacLa tedavi oLamayincA insaN baswurup diğRu sonuçLar aLabiLiyoR cnm bnce dinLe we uyguLa...
Canım inşAllah olumlu sonuç alırsın bende de pcos var ve bu ay ılk tedavim iğneyi oldum bugün 10. Günüm benim de mide bulantısı, koku hassasiyeti ve özellikle tatlı şeylerden tiksinme geldi sürekli bi yorgunluk halsizlik mevcut insAllah Rabbim tüm isteyenlere nasip ederCanim wimdi klomen ve catlatma ignesi oldum.
Catlatma ignesinde bugun 6. Gunum ins 12 gun sonra sonucu alcam ama mide bulantilrim var catlama ignesinden mi bilmiyorum cunku catlatma ignesinde gebelik hormonu varmis
Merhabalar özel olmazsa nasıl yendiniz pko 'yu?İbrahim saraçoğLu Nu hiç dinLedin yadA seyrettiN mi..? Bazen tip ıN Çare OLmadığı zamanLardA gerekLi oLuyor bnde de poLikistik ower wardi çoK şüküR gecti..i LacLa tedavi oLamayincA insaN baswurup diğRu sonuçLar aLabiLiyoR cnm bnce dinLe we uyguLa...
İbrahim saraçoğLunu ziLeyerek tavsiyeLerine uyarak kesinLikLe faydasi oLuyor her bir kür rünün..Merhabalar özel olmazsa nasıl yendiniz pko 'yu?
Kizlar klomen ve catlatma ignesi deneyimim olumsuz sonuclandi dun adet oldum
Merhaba bende pco yok ama sebepsiz infertilite olarak tedavi gördüm.3 klomen ve 2 gonalf olmak üzere 5 kez denedim.Şimdi hamileyim çok şükür darısı başına tez zamanda inşallah.Ben de kür filan ne duyduysam uyguladım ama en sonuncusunda hiçbir şey yapmadım kendi haline bıraktım tüp bebeğe odaklanmıştım artık umudumun en az olduğu ay geldi.Stres çok etkiliyor kafana takmamaya çalış.Allah zamanını biliyor.Bu süreçte eşinle birlikte beslenmene dikkat et fındık fıstık yiyin protein ağırlıklı beslenin Rabbim kolaylık versin inan bu günler geçecek unutacaksın bile.Kizlar klomen ve catlatma ignesi deneyimim olumsuz sonuclandi dun adet oldum
Tamam canim bi de corek otu yagi aldim. Soguk sıkım adam gozumun onunde damlama seklinde yapti. Sabahlari ac karnina onu icicemsen en iyisi adetin bittikten 3 gun sonra sogan kürüne başla. inanarak yap şifa bulacagim de besmele cek iç her seferinde. günde 2 bardak tazecik hazirla sicaga yakin ılıkta iç. içini kalaylamiş gibi temizleyecek inan bana.. akıntıların olcak mis gibi olucak yumurtaliklar.. youtubede videosu var sogan kürü ibrahim. saraçoglunun anlattigi sekilde yap canim.
AMin canim insallah ama insan kafasina takmadan yapamiyo neredeyse 3 sene olcak cocuk isteyeli ama rabbm zamanini daha iyi bilir tez zamanda nasip etsin insMerhaba bende pco yok ama sebepsiz infertilite olarak tedavi gördüm.3 klomen ve 2 gonalf olmak üzere 5 kez denedim.Şimdi hamileyim çok şükür darısı başına tez zamanda inşallah.Ben de kür filan ne duyduysam uyguladım ama en sonuncusunda hiçbir şey yapmadım kendi haline bıraktım tüp bebeğe odaklanmıştım artık umudumun en az olduğu ay geldi.Stres çok etkiliyor kafana takmamaya çalış.Allah zamanını biliyor.Bu süreçte eşinle birlikte beslenmene dikkat et fındık fıstık yiyin protein ağırlıklı beslenin Rabbim kolaylık versin inan bu günler geçecek unutacaksın bile.
Cnm polikistikle mucadele etmis biri olarak buna gelen eniyi şey doktorlarin verdigi seker hapi bana matofin verdi 5 ay kullandm sinra klomene gectik yumurta olusuyordu hatta 1 ayda 3tane bile olustu ana gebelik olmadi sonra yasmin dogum kontrol hapi verdi 1 ayda bunu kullan dedi hemen arkasindan inofolic şase verdi sadece adetten sonra 4 paket kullandim ve hamile kaldim burdaki sorun lh hormonunun dusmesi inofoliclede düşüyor seker hapiylada dogru tedaviyle 1 bucuksenede hamile kaldim coksukur incir kuru sakin yapma üzumde tuketme beyaz ekmegide cok tuketme kepekli ye bana doktor ole demisti allah elbet veriyor sen elinden geleni yap yeterki
şifa bulursun inşallah hiç umudunu kaybetme m yillardir her iki overde polikistikti 6 ve 8 cm kistim vardi. Allahin izniyle kürü bir kaç defa yapinca temizlendi. ilk kürümden sonra kontrole gittim biri gitmişti . sonra küre başladim hemen biraktim tekrar oluştu. bu sefer dedim hepinizi yok edicem düzenli kullandim tamamen kurtuldum çok şükür. küçüle küçüle yok oldular.Tamam canim bi de corek otu yagi aldim. Soguk sıkım adam gozumun onunde damlama seklinde yapti. Sabahlari ac karnina onu icicem