Yumurtam büyümemişti nasıl regli olucam?

Kahve kokulu

Allah insanı iddiasından vurur!
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2016
241
265
103
Merhaba hanımlar daha önce açtığım konulardan bilen bilir klomen tedavisi görüyorum ikinci kez kullandım ovilasyon takibi yapıldı yumurtam yeterince büyümedi çatlamadı da haliyle peki çatlamayınca nasıl regl olucam adet üç gün gecikti hamilelik sanmıyorum adet de olmadım ilaç kullanmalımıyım bi test yapıp bilemedim... Yumurtası büyümeyenler nasıl adet oluyor???

Yumurtanız ilaca ragmen buyumemiş ise klomen tedavısıne gerek yok bnce bundan sonra. Deneyımlerıme dayanarak klomen tedavısını cok etkın bulmuyorum zaten. Boşuna hormon yuklenıyorsunuz.
Sızın sorununuz nedır ??

Polikistik over hastasıyım geçen ay bir yumurtam büyüdü ve kaliteliydi hatta kendi kendine çatladı ama gebelik olmadı bu ay büyümedi doktorumda klomen dozunu arttıralım bir ay da öyle deneyelim dedi üçüncü kez kilom var bide kilo veriyorum yavaş yavaş ama nasıl regl olucam günüm üç gün geçti

Pko hastaları tüp bebekte daha cok basarı elde edıyor. Iyı bır merkezle gorusun derım. Rahım fılmı hormon tahlili sperm testı olmadan hıcbır tedavıye baslamamak gerek.

Pko hastaları tüp bebekte daha cok basarı elde edıyor. Iyı bır merkezle gorusun derım. Rahım fılmı hormon tahlili sperm testı olmadan hıcbır tedavıye baslamamak gerek.
Eşim sperm testi filan yaptırdı bir ay daha denicez olmazsa rahim filmi ve enjeksiyon tedavisine başlicaz bakalım en son sanırım tüp bebek olucak peki bi bilginiz var mı regl nasıl olucam

Eşim sperm testi filan yaptırdı bir ay daha denicez olmazsa rahim filmi ve enjeksiyon tedavisine başlicaz bakalım en son sanırım tüp bebek olucak peki bi bilginiz var mı regl nasıl olucam
gecikmeli olarak kendiliginden gelir. eğer 10 gün filan gelmezse adet sökturücü isteyin doktorunuzdan. tabi öncesinde tedbiren yinede kanda bi gebelik testi baktirin. bazen yumurtalar sonradan büyüyüp süpriz yapabiliyor

gecikmeli olarak kendiliginden gelir. eğer 10 gün filan gelmezse adet sökturücü isteyin doktorunuzdan. tabi öncesinde tedbiren yinede kanda bi gebelik testi baktirin. bazen yumurtalar sonradan büyüyüp süpriz yapabiliyor
Adet söktürücü mevcut elimde bir hafta bekliim o halde olmazsa test yapıp söktürücü kullanayım

Ilac kullanımı sonrası gecıkme olabılıyor bu oldukca norml 3gun cok belirleyıcı degılkı.
1hafta bekleyın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…