yumurtam 6mm den 14 mm e cıkmıs. pzt buyurse batlatma ıgnesı verecek nasıl ıyı mı bu

sabahmeltemi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2012
1.495
27
48
Aydın
uzuluyordum adetten sonra 10. gunde 6mm de kaldı dıye. ama 13. gunde atak yaptı ve 14mm oldu:) doktor kendısının catlamasını beklemeyecegım ben catlatma ıgnesı verecegım dedı. ıkı gun sonra gıdıcem bakalım buyumus mu? buyumezse buyumesını bejkleyecekmısız.

canım bizim topiğede yazmışsın başlığımada bakın diye güzel ya stres yapma p.tesi gününe kadar 19mm 20 mm olur stres yapma

evet cnm oraya da yazdım yorum duymak belkı benı mutlu eder dıye. ıyı dımı 14mm e ulasması ay allahım ınsallah hepımızın yuzunu guldurur

evet cnm oraya da yazdım yorum duymak belkı benı mutlu eder dıye. ıyı dımı 14mm e ulasması ay allahım ınsallah hepımızın yuzunu guldurur

kızz sen şimdiden büyümesini bu kadar stres yaparsan gerisini düşünemiyorum tabikide iyi dr.ptesi büyümese bile salı günü gel der ama sen stres yapmazsan yumurtalar daha iyi büyür etkileme onları derim rahat bırak kendini

ay ne yapayım canım heyecanlanıyorum. pekı bır sey soracam dun 14mm dı ve yarın doktora gıdıcem . ılıskıye gırmıyoruz ya bu gece doktora gıtmeden catlarsa ne olacak? bu gece ılıskıye gırsek mı garantıye almak ıcın. bır de soyle bır durum var ben de ısteksızlık var ve nerdeyse ayda 3 kez falan bırlıkte oluyoruz ama sımdı oyle yapmayacam (((

canım yumurtlama dönemin var daha şap diye olmuyo işte sorunun ne tedavi gerektiren gir ilişkiye sorun değil ama daha çatlamıştr rahatlatacaksa seni akşam ilişkiye gir ama bakalım yarın yumurtan kaç mm olmuş dr.iğne verecekmi

cnm maalesef esım arkadaslarıyla mangala gıttı sımdı ve orda bıra da içerler. anlaşılan bu gece o sekılde ılıskıye gıremem. belkı 14mm lık yumuslarım catlıyr bu gece ama ılıskıye gıremıcem kasıklarımda bır yanma var belkı de kendı kendıme umutlanıyorum. yok ben yarın doktoru bekleyım bakalım 18mmolmus mu

inş.olur bence olurda 20mm olmuştr şimdi haber verirsin artık dr.sana ilişki önerir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…