yumurtalılarım yeni,lenmiyor

sihel

Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2013
10
1
6
Batman
arkadaşlar MRBBBLAR lütfen yardımcı olsun biri bana ben 9 aylık evliyim ve beeeebek istiyoruz lakin doktra gittim doktor bana yumurtalıkların yenilenmiyor dedi polikistik over varmış tarlusal verdi ve 3. gün adetinde gel dedi klomen verecekmiş olmazsa iğne yaparız dedi ama ben çok korkuyorummmmm allah aşkına polikistik overden hamile kalan varmı ben yasmin kullanmazsam adet olamıyorummmm soğan suyunu duydum adetin 5.günü başlanıyormuş ama ben yine 2 aydır adet olmuyorum ve yinede soğkan suyuna başladım sizce yararı olur muuu allah için cvp verinnn...

Polikistik over hastasıyım ikinci çocuğuma hamileyim..Önce kilo varsa kilo vermelisin , sonra güvendiğim bir doktorda takibini yaptırmalısın. PKO hastası olanlara benim doktorum Glucopache adlı şeker düzenleyici ilaç veriyor.. Doktoruna danışabilirsin.

cvp verdiğin için önce tşkr edrim boyum 1.62vkilo 63 kilo vrmeye calışacam soğan suyu etkili olur mu doktor tarlusal verdi adet söktürücü sonras klomen verecekmiş arkadaşom yaaaaa peki senin çocukların tedavi ile vmi ooldu allah bağoşlasın

Puff bendede var o pcoo bekarlıgımdan berı ugrasıyorum
hamıle kalmaya calısıyorum 9 aydır olmadı ne yazıkkı :/
benımdeı tedavıde ılk ayım
klomen aldım gunde 2 adet glifor seker ılacına basladım dr kılo verdırecek bu ılac sana dedı verıyorumda
pyrgnl catlatma ıgnesı oldum bugun 10. gunum ıns hamıle kalmısımdır bu sefer
esımınde bı problemı yok sperm testı mukemmel cıktı

ooffffffffffffff ne olacak hal,imzzz benimde tedavi gerek öyleyse inş hamilesindir canım darısı başıma iki ay olldu yine adet olmuyorum yumurlıklarımda yenilenmiyor ne olacak soğan kürüne baklaım

ooffffffffffffff ne olacak hal,imzzz benimde tedavi gerek öyleyse inş hamilesindir canım darısı başıma iki ay olldu yine adet olmuyorum yumurlıklarımda yenilenmiyor ne olacak soğan kürüne baklaım

Canım hiç üzülme benim eltim ikinci bebeğini dünyaya getirdi 3 ay oldu oda senin gbiydi stres yapma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…