yumurtalıkta kıst

eftelyabt

Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2014
37
8
13
kızlar selam ya ben bugun cok şiddetli bi agrı ile uyandım öglene kadar dayandım ve hastane gittim 2 kere ultrason kan tah. ıdrar tahlılı derken yumurtalıklarımda 3cm uzunlugunda 2tane kıst saptandı doktor amelıyat olmasın dedı ama benn korkuyorum ne yapmam gerektıgını bılmıyorum

Dogum kontrl hapı kullandın mı o da kıstlerı yok edıyor genelde doktrlar 3 ay dk hapı ıle deniyor hala kıstte küçülme olmadıysa snrası ıcın belkı amlyt. Ama kıstının bulundgu yerde onemlı yumurtlk dsında ıse dk hapı ıse yaramaz ve artı amelytta rısklı yumurtlık rezervlerını dusurebılır...

kistin çok küçük canım bunun için doğum kontrol hapı kullanabilirsin 6 cm den sonrası ameliyat nasıl bir kist basit mi çıkolata mı ayrıntılı öğren hemen ameliyat olma
benimde sol da 3 sağda 5 cm çaplarındaydı hap kullandım sol tarafımdakimilk ay gitti ama sağ daki 7 cm oldu aynı boyutta 2 seneye yakın durdu sonunda aldırdım basit kistti çok sükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…