Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
30mm benimkide. Ağrı olunca kiste yordu. Adetten sonra bakacak bidahaValla canım bende yumurtlama. Takibi yaptırıyorum bende geçen. Gittim. Baktı yumurtam 27mm oldgunu soyledi adetime. 16 gün kala kaşık bel ağrısı. Ve alt karnım ağrıyordu şuan 3 gün var adetime. Bende bilmiyorum kistmi oldu. Catladimi
27 mm kist oluyor bayağı büyümüş inşallah çatlarValla canım bende yumurtlama. Takibi yaptırıyorum bende geçen. Gittim. Baktı yumurtam 27mm oldgunu soyledi adetime. 16 gün kala kaşık bel ağrısı. Ve alt karnım ağrıyordu şuan 3 gün var adetime. Bende bilmiyorum kistmi oldu. Catladimi
İnsllah. Yaaa dua ett insllah seninkide çatlar27 mm kist oluyor bayağı büyümüş inşallah çatlar
O bende hep oluyor yaa yinede çoraplarını patikleri çıkarma ayagindaanBenimde yumurtlama günlerim sanıyorum. Ve özellikle sol kasığım ve sol boşluğumda ağrım var. Ama bugün çok üşüttüm ayaklarımı ondan mı acaba![]()
İnşallah canım dua ederim de benim kistim yok .İnsllah. Yaaa dua ett insllah seninkide çatlar
Yağmurda dışarıda beklemek zorunda kaldım eve geldim zaten kat kat çorap giydimO bende hep oluyor yaa yinede çoraplarını patikleri çıkarma ayagindaan
Himmm aman dikkat etYağmurda dışarıda beklemek zorunda kaldım eve geldim zaten kat kat çorap giydim![]()
Canım her ay ben yumurtlama ağrısı çekiyorum şiddetli bir şekilde. Senin de öyle mi oluyorO bende hep oluyor yaa yinede çoraplarını patikleri çıkarma ayagindaan
Evet kasiklarim alt karnım. Ve akıntım oluyorCanım her ay ben yumurtlama ağrısı çekiyorum şiddetli bir şekilde. Senin de öyle mi oluyor
Kaç gün sürüyor ağrınız pekiEvet kasiklarim alt karnım. Ve akıntım oluyor
Aynen cnm benimde öyle oluyorCanım her ay ben yumurtlama ağrısı çekiyorum şiddetli bir şekilde. Senin de öyle mi oluyor
10 gün filan sürüyor benimKaç gün sürüyor ağrınız peki
Benim de öyle ama dr görünceğim bu kadar ağrı normal olamaz10 gün filan sürüyor benim
10 gün yumurtlama döneminde olan ağrınız şiddetli mi oluyor peki10 gün filan sürüyor benim
10 gün yumurtlama döneminde olan ağrınız şiddetli mi oluyor peki
[Yok çok şiddetli değil işte göğüs ağrısı akintii vs
Cokmu ağrı oluyorr yani. Canım eğer çok siddetliyse tabiki git Dr. bı gorunBenim de öyle ama dr görünceğim bu kadar ağrı normal olamaz![]()