• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtalıklarından kist ameliyatı olup tüp bebek tedavisi olumlu sonuçlanan varmı???

culii

Guru
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2009
260
77
323
arkadaşlar iki kez tüp bebek tedavisi gördüm ama yumurtalarım gelişmediği için tedavilerimin ikiside iptal olmuştu şimdi 3 ay zoladex geçici menopoz iğnesi oldum ve iğnem bitti şimdide dr um bir kutu yasmin doğum kontrol hapı verdi yumurtalıkları iğicene baskılamasın için ve bir tane yumurta gördü onunda baskılanması için ama hafif ağrılarım var dr ağrılarımın yapışıklıklardan dolayı olacağını söyledi.kist içimde yapışıklık yapmış en son bi sene önce ameliyat oldum.yapışıklıkları olupta tüp bebek tedavisinde yumurtaları gelişen oldumu lütfen cevaplayın arkadaşlar.sevgilerrr

canim hic dusunup kendini strese sokma ben de yapisiklik yoktu ama endo metrium kisti vardi.cogu kisi yumurtaliklarindan kist aldirdiklari icin tp yaptisa dahi olmaz diyip korkutuyolardi.cok korkuyordum ama 4.denemede tuttu fakat 5hafta 5gunlukken dusuk oldu.haa ameliya gelince 3veya 4sene once olmustum.ameliyattan önce 6ay dogum konrol hapi kullandim ne buyudu nede kuculdu bu yuzden ameliyat oldum bence bu devirde herseyin caeresi var yakin tum kanserlerin caresini kokunden halledecekler ben yanlis dumadiysam erken menopoza girenlere kök hucre tedavisi cevap veriyomus diyolar ben senin de olucaktir mujdeni yazmani isterim ama yazarsin dimi neyse canim allah yar ve yardimcin olsun dualarim seninle

canım allah razı olsun soruma cevap yazdığın için kimse birşey yazmadı şu anda çocuğun varmı canım.

slm cnm bundan 5 sene önce sol yumurtalıgımdan kıst aldırdım ekım ayında tup bebege basladım ve sol tarafımdan hıc yumurta cıkmadı sag tarafımda bes taneydı 1 tanesı döllendi su anda 2 aylık hamileyim cnm yanı tek yumurtaylada oluo canını sıkma ALLAHIM ol deyınce oluverır

slm cnm bundan 5 sene önce sol yumurtalıgımdan kıst aldırdım ekım ayında tup bebege basladım ve sol tarafımdan hıc yumurta cıkmadı sag tarafımda bes taneydı 1 tanesı döllendi su anda 2 aylık hamileyim cnm yanı tek yumurtaylada oluo canını sıkma ALLAHIM ol deyınce oluverır

canım benim allah kucağına almayı nasip etsin anşallah dünyanın en güzel mutluluğunu yaşıyorsun şu anda dilerim bizde yaşarız bu duyguları 5 sene önce ameliyat oldum demişsin sadece sol yumurtalıkltan mı oldun ameliyatı sağ yumurtalıktada varmıydı kist.

yok cnm sol da vardı sagda yoktu ıyı dıleklerın ıcın tesekurler Allahım sanada nasıp etsın hayırlısyla:16:

Back